Dissidia - Final Fantasy pe PSP


Apropierea lui Square Enix Party 2007 din 12-13 mai aduce cu sine tot soiul de relatări interesante.



Apropierea lui Square Enix Party 2007 din 12-13 mai aduce cu sine tot soiul de relatări interesante. Dezvăluirea unei noi serii de RPG-uri e cu siguranță motiv de veselie, însă veștile bune nu se opresc aici. Fanii seriei Final Fantasy pe care nu-i deranjează niscaiva "mulgeri" vor fi încântați să afle că Square Enix are în plan încă două titluri FF portabile - unul pentru PSP, și altul pentru Nintendo DS.

Conform "ideoglifelor" de pe site-ul japonez FF13 Vids (via FFWorld), trupa care a re-făcut Final Fantasy III în 3D pentru DS (și anume Matrix Software) lucrează momentan la readucerea lui Final Fantasy IV, tot în 3D, și tot pe consola handheld Nintendo. Lumea jocului va fi complet refăcută și se zice că vor fi adăugate de asemenea noi capitole. Treaba e încă destul de neoficială, dar ar trebui să se lămurească la evenimentul din acest sfârșit de săptămână.

Celălalt proiect portabil Final Fantasy, pe de altă parte, e cât se poate de oficial! Așa cum ne amăgește proaspătul website al jocului, Square Enix Party 2007 va marca anunțul unui nou titlu FF pentru PlayStation Portable, numit Dissidia: Final Fantasy. În afară de intro-ul Flash și logo-ul afișate cu zgârcenie acolo, site-ul cu pricina mai dezvăluie doar că partea de character-design pentru Dissidia va fi realizată de Tetsuya Nomura, un nume ce ar trebui să fie mai mult decât familiar fanilor seriei. Dacă nu, n-ai decât să dai o raită pe Wikipedia.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
The Last Remnant
Silverfall acum si pe PS
Un nou Lord of the Rings pe 2008
Valhalla Knights
Heretic Kingdoms: Reluctant Hero
Neverwinter Nights 2 e amanat
Gothic 3
Legend: Hand of God anuntat
Dungeon Siege II: Broken World este Gold
LotR: The White Council anuntat