TimeShift pe PlayStation


Versiunea de Xbox a lui TimeShift, anulată de demult, va fi totuși înlocuită cu alta.Versiunea de Xbox a lui TimeShift, anulată de demult, va fi totuși înlocuită cu alta. Anunțat anterior ca un titlu de consolă exclusiv pentru Xbox 360 (și destinat și PC-ului), jocul de-a hâța-bâța temporală a lui Sabre Interactive a fost confirmat până la urmă și pentru PS3, cu ocazia evenimentului "Gamer's Week" organizat de Sony în San Diego, California. Toate cele trei versiuni sunt programate pentru lansare în toamna lui 2007 de către divizia Sierra Entertainment a publisher-ului Vivendi.

În varianta de PlayStation 3, TimeShift promite să asigure o experiență multiplayer robustă, permițând 'pușcături online pentru cel mult 16 jucători, într-unul dintre cele șapte moduri de joc. În plus, jucătorii își vor putea seta propriile reguli folosind peste 60 de opțiuni, și având la dispoziție 14 hărți multiplayer.

În caz că ai trăit în ceva gaură temporală până acum, TimeShift e un first-person shooter al cărui personaj principal e echipat cu un costum cuantic ce-i permite să încetinească, să oprească, ba chiar să dea înapoi timpul. Jocul se află în lucru de câțiva ani buni, fiind abandonat de fostul publisher Atari anul trecut.

Vezi articolul original: Jucaushii - TimeShift se sincronizează și pe PlayStation 3Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
SOE a cumpărat Sigil
Sigil Games Online dus pe apa sâmbetei
Noutati Blizzard si StarCraft 2
Nou mod multiplayer pt Gears of War
Splinter Cell : Conviction
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS
PS Portable mai ieftin in Europa
Ufo : Extraterrestrials este Gold
Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS
Noutăti Blizzard