Deus Ex 3 programat


Cei de la Eidos Montreal au anunțat că Deus Ex 3 e programat pe 2008.Am așteptat noi ce-am așteptat, dar se pare că Eidos nu se îndură nicicum să anunțe așa cum se cuvine următorul joc din seria Deus Ex, lăsându-ne doar cu foarte sumara sa dezvăluire de acum câteva zile, în cadrul unui interviu cu Patrick Melchior (director general Eidos France) difuzat de postul canadian MusiquePlus. Deși tema interviului era de fapt Tomb Raider: Anniversary (confirmat recent și pentru Wii), musiu' Patrick nu s-a putut abține să nu spună că prima misiune a tânărului studio Eidos Montreal va fi să readucă la viață seria Deus Ex.

Cam 40 de developeri lucrează deja la viitorul Deus Ex 3 (înlocuiți "3" cu ceva subtitlu neinspirat), dar înainte să ne ia bucuria pe dinainte, să nu uităm că nici Warren Spector, și nici Harvey Smith - mințile "illuminate" din spatele primelor două părți - nu mai au de-a face cu Eidos, de când și-au băgat proverbialul picior în studioul Ion Storm (zăvorât și el între timp). Sperăm totuși să nu iasă iar ceva știft gen Project: Snowblind.

Ca fapt divers, domeniul DeusEx3.com fusese rezervat de Eidos încă din 2000, în același an în care apărea primul Deus Ex - proaspăt declarat cel mai bun joc de PC din toate timpurile pe CVG. Iar prin 2003 Warren Spector se grăbea deja să "confirme" proiectul Deus Ex 3 (știre), spunând doar că acesta va continua povestea din Deus Ex: Invisible War.

Până la alte noutăți, așadar, așteptăm cuminți celelalte proiecte puse la cale de Eidos, printre care se numără și Tomb Raider 8 (următorul după Anniversary), plănuit în mare secret pentru Crăciunul din 2008.

Vezi articolul original: Jucaushii - Deus Ex 3 în lucru la Eidos MontrealSponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Riddick pe PS3 si XBox 360
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Prince of Persia Classic anuntat
Tomb Raider Anniversary acum si pe Wii
Tom Clancys EndWar
Mass Effect amânat
Obscure 2 anuntat
Noutăti despre GTA IV
Lost Planet : Extreme Condition pe PC
Naruto