American McGee's Grimm


Când ne gândim la American McGee, încercăm să nu ne gândim la ultimele două jocuri cu care și-a mânjit numele - (S)crapland și Bad Day L.A.Când ne gândim la American McGee, încercăm să nu ne gândim la ultimele două jocuri cu care și-a mânjit numele - (S)crapland și Bad Day L.A. În schimb, ne gândim la Alice, jocul de acțiune din 2000 ce răstălmăcea clasica poveste într-un mod absolut demențial. "Mai vrem!", asta ne tot gâdim de atunci. Și asta sperăm să primim de la următorul său proiect demențial inspirat din povești, American McGee's Grimm. Despre el am mai scris în fugă acum câteva luni (știre), însă nu prea aveam habar pe când să-l așteptăm la vremea aceea. Acum avem. Oarecum.

După ce revista PC Gamer a publicat prima avanpremieră a lui Grimm, McGee poate în sfârșit vorbi despre noul său joc, iar unul dintre primele lucruri pe care le aflăm este că Grimm va fi un proiect episodic, planificat momentan ca o serie de 24 de părți. Primul episod ar trebui să fie lansat în 2008 prin GameTap, a căror ofertă recentă include primul sezon complet al jocului episodic de aventură Sam & Max creat de Telltale.

După cum era de așteptat, American McGee's Grimm va fi o repovestire macabră a unora dintre poveștile fraților Grimm (și poate nu numai), complet diferite de variantele vioaie, "politically correct" promovate de Disney & co. Așa că poți uita tot ce-ai văzut prin desene animate despre povești ca Cenușăreasa, Albă ca Zăpada sau Pinocchio. Ca să-ți faci o idee despre atmosfera jocului, avem azi încă două desene sărite de pe fix în galeria locală, făcute tot de artistul Lin Ran de la Spicy Horse (noul studio deschis de McGee în Shanghai).

Mai sunt încă multe necunoscute legate de joc, dar din puținul pe care l-am văzut până acum, tind să cred că sequel-ul spiritual al lui American McGee's Alice e în sfârșit pe vine.

Vezi articolul original: Jucaushii - American McGee's Grimm începe pe episoade din 2008


Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
TimeShift pe PlayStation
SOE a cumpărat Sigil
Sigil Games Online dus pe apa sâmbetei
Noutati Blizzard si StarCraft 2
Nou mod multiplayer pt Gears of War
Splinter Cell : Conviction
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS
PS Portable mai ieftin in Europa
Ufo : Extraterrestrials este Gold
Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS