PS 3 cu 80gB doar pentru Corea


După ce au negat într-o primă fază existența acelui model de PlayStation 3 cu hard de 80GB speculat în luna martie, Sony confirmă acum senini că un astfel de model într-adevăr va fi lansat, însă doar în Coreea de Sud.După ce au negat într-o primă fază existența acelui model de PlayStation 3 cu hard de 80GB speculat în luna martie, Sony confirmă acum senini că un astfel de model într-adevăr va fi lansat, însă doar în Coreea de Sud, unde consola apare abia luna viitoare. Până nu demult, se credea că modelul de 60GB va fi singurul oferit coreenilor, însă treaba asta s-a schimbat ieri, când PS3-ul de 80GB și-a făcut apariția surprinzătoare pe site-ul Sony Korea.

Pagina sugerează cât se poate de clar că modelul cu pricina va fi lansat acolo pe 16 iunie, la un preț de KRW 518,000 (€412 / $557), iar GI.biz a reușit să obțină o confirmare a acestei informații de la un purtător de cuvânt al Sony Computer Entertainment Europe, care a dezvăluit de asemenea că modelul de 80GB va fi singurul model disponibil în Coreea de Sud. Fără 20GB, fără 60GB.

Oare asta înseamnă că și restul lumii se poate aștepta la acest PlayStation 3 mai încâpător? Da, se poate, în funcție de ce va decide Sony pentru fiecare teritoriu. La cum se prezintă acum lucrurile, "nu există planuri de a introduce versiunea de 80GB a PlayStation 3-ului în Europa", conform aceleiași surse. Iar un alt reprezentant (Satoshi Fukuoka) a spus practic același lucru și despre restul teritoriilor, adăugând că "opțional va putea fi introdus și în alte regiuni, dar trebuie decis de fiecare regiune în parte".

Pentru o companie care s-a obișnuit să trăiască în negare, cred că ne putem aștepta ca Sony să înlocuiască încet modelul de 60GB cu PS3-ul de 80GB în toată lumea. La fel cum fac și cu (fostul) model de 20GB.


Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
American McGees Grimm
TimeShift pe PlayStation
SOE a cumpărat Sigil
Sigil Games Online dus pe apa sâmbetei
Noutati Blizzard si StarCraft 2
Nou mod multiplayer pt Gears of War
Splinter Cell : Conviction
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS
PS Portable mai ieftin in Europa
Ufo : Extraterrestrials este Gold