Un nou studio Crytek in Budapesta


Pentru un studio care a lansat doar două jocuri până acum, Crytek se extinde într-un ritm alarmant.



Pentru un studio care a lansat doar două jocuri până acum, Crytek se extinde într-un ritm alarmant. Fără însă să ne alarmeze, de fapt. În timp ce studioul lor de bază din Germania trage tare la viitorul shooter Crysis (printre alte proiecte), iar tânărul studio din Kiev pregătește de asemenea ceva proiect original secret, Crytek anunță deschiderea încă unui studio european, în capitala fraților noștri de peste Tisa, Budapesta.

Comentând pe marginea știrii, Avni Yerli (managing director Crytek) a spus că au ales Budapesta nu doar pentru că e "un oraș minunat" (cu cetățene minunate aș adăuga), ci și datorită "comunității foarte calificate și cu experiență în crearea de jocuri care se află deja acolo". Chestie atestată de mulți ani încoace, ungurii făcând jocuri mișto încă de la începutul anilor '90 (Reunion îmi vine imediat în minte).

Între timp, să nu uităm că Crytek a tot făcut anunțuri de angajare pentru development pe console, inclusiv pentru PS3. Plus că mai e și acea continuare de Xbox 360 a lui Crysis de care tot auzeam cu ceva timp în urmă.

Vezi articolul original: Jucaushii - Crytek deschide un studio în Budapesta, pentru jocuri non-FPS


Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
PS 3 cu 80gB doar pentru Corea
American McGees Grimm
TimeShift pe PlayStation
SOE a cumpărat Sigil
Sigil Games Online dus pe apa sâmbetei
Noutati Blizzard si StarCraft 2
Nou mod multiplayer pt Gears of War
Splinter Cell : Conviction
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS
PS Portable mai ieftin in Europa