Gothic 4


Am rămas cu buza cam umflată după noul anunț făcut de JoWooD, în care se confirmă producerea lui Gothic 4 - aparent motiv de veselie.



Am rămas cu buza cam umflată după noul anunț făcut de JoWooD, în care se confirmă producerea lui Gothic 4 - aparent motiv de veselie. În primul rând, fanii seriei vor fi cu siguranță dezamăgiți să afle că meșterii originali de la Piranha Bytes / Pluto 13 nu vor mai lucra la al patrulea capitol din seria lor role-playing. Colaborarea lor cu publisher-ul JoWooD se pare că a ajuns la capăt de drum, întrucât nu au putut ajunge la o înțelegere privind dezvoltarea lui Gothic 4 (conform comuncatului emis de JoWooD).

În al doilea rând, același comunicat spune că Gothic 4 e planificat pentru PC și console. Ba mai rău, nu "next-gen consoles", ci "current-gen consoles"! Asta face ca proiectul să sune deja expirat, și cine știe câți ani vor mai trece până va fi finalizat. Mai ales având în vedere că JoWooD nu au anunțat încă un developer pentru Gothic 4, aflându-se abia "în negocieri promițătoare (...) cu diverse studiouri potențiale de development".

Toate astea par să anuleze și următoarea declarație făcută de Albert Seidl, șefu' JoWooD, în luna septembrie (știre):

"We are already working on add-on packages of JoWooD's SpellForce- and Gothic 3 series, which will partially be launched in 2007 already."
Dacă JoWooD și Piranha s-au despărțit, slabe șanse să mai apară vreun add-on pentru Gothic 3. Ar mai fi și alte lucruri confuze la ora actuală (de pildă apartenența mărcii "Gothic"), așa că sperăm să primim lămuriri în acest sens de la Piranha. Vom reveni cu o actualizare dacă aflăm ceva.

Vezi articolul original: Jucaushii - Gothic 4 pe vine, dar nu de la Piranha


Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Dissidia - Final Fantasy pe PSP
The Last Remnant
Silverfall acum si pe PS
Un nou Lord of the Rings pe 2008
Valhalla Knights
Heretic Kingdoms: Reluctant Hero
Neverwinter Nights 2 e amanat
Gothic 3
Legend: Hand of God anuntat
Dungeon Siege II: Broken World este Gold