Devil May Cry 4 compatibil cu alte console


Este oficial și bătut în cuie: noul Devil May Cry 4 nu mai este un titlu exclusiv pentru PlayStation 3.Este oficial și bătut în cuie: noul Devil May Cry 4 nu mai este un titlu exclusiv pentru PlayStation 3. Ultima "făcătură" despre aventurile lui Dante a intrat pe lista jocurilor care nu se vor limita doar la noua consola PS3.

Jocul, lansat de cei de la Capcom, va fi disponibil atât pentru PC cât și pentru Xbox 360. Se aude că versiunea pentru Xbox 360 se va lansa în aceasi zi în care versiune pentru PS3 intră în magazine.

Dar acestă mișcare nu ar trebui sa uimească pe nimeni, nu de alta, dar există destule companii care aleg lansarea jocurilor realizate pe mai mult de o singură platformă. Virtua Fighter 5, Assassin's Creed, Bladestorm: The Hundred Years' War, Fatal Inertia și Saints Row erau toate programate să doar pentru PlayStation 3, dar se pare că situația s-a schimbat.


Devil May Cry 4


Capcom declara într-un interviu că "Devil May Cry 4 se v-a folosi de resursele tuturor platformelor și că acest pas a fost făcut pentru creșterea profiturilor companiei". Singura noastră problemă este când se vor lansa versiunile jocului, pentru că în prezent acest lucru rămâne un mister.


Devil May Cry 4


Sursa :Tehnopol: Stiri Jocuri


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media GroupDevil May Cry 4 compatibil cu alte console