Football Challenge 08 - un nou hit de la Greentube


Stiri Jocuri : Ieri a fost lansata noua piesa de rezistenta in online-gaming a celor de la Greentube ...



Ieri a fost lansata noua piesa de rezistenta in online-gaming a celor de la Greentube , jocul http://www.football-challenge.com va fi gratuit pentru toti useri, fiind finantat de forma de marketing "In-Game Advertising".Football Challenge 08 este sprijinit de parteneriatul cu 8 mari firme de Media din 7 tari europene: ORF (Austria), SF (Switzerland), Sport1 (Germany), Inform Media (Hungary), Zurnal24 (Slovenia), 24sata (Croatia) si Inform Media (Romania). Greentube anunta ca sunt pe cale sa incheie contracte si cu celelalte tari din UE.


Football Challenge 08 : Stiri Jocuri




Football Challenge este compus din 3 turnee (primavara,vara si toamna) fiecare la randul sau find compus din mai multe "weekend rounds" dupa care sa va putea calcula punctajele si la sfarsitul fiecarui turneu, declarat castigatorul.


Football Challenge 08 : Stiri Jocuri


Dupa download-area jocului, fiecare jucator isi poate alege echipa, culorile si blazonul sau poate crea unul custom. Dupa acea poate organiza cu prieteni competitii online. Jocul poate fi jucat folosind tastele sageti si inca una aleasa de jucator, ajutand in acest fel la atragerea a cat mai multi jucatori online.

Sursa : JocuriOnline : Stiri Jocuri