Grand Theft Auto IV simplifica vanzarile de muzica


Stiri Jocuri : Lansarea de săptămâna trecută a celui mai așteptat joc al anului, Grand Theft Auto IV ...



Lansarea de săptămâna trecută a celui mai așteptat joc al anului, Grand Theft Auto IV, a generat un nou fenomen în industria divertismentului electronic: vânzarea de muzică.

După succesele înregistrate de "Rock Band" și "Guitar Hero III", care au făcut posibilă vânzarea a milioane de cântece pentru platformele pe care rulau jocurile video respective, iată că acum a venit și rândul lui GTA IV să facă același lucru: să mijlocească vânzarea de muzică. Pe lângă soundtrack-urile din joc, cu artiști și discografie completă, gamerii au acces acum la un meniu de joc care le permite să asculte fiecare melodie în parte, să facă diverse compilații și chiar să se conecteze direct la portalul de vânzări online Amazon.com. În acest fel, ei pot să achiziționeze online eventualele albume dorite ce au fost realizate de același autor sau fac parte din același gen muzical redat în coloana sonoră a jocului.


Grand Theft Auto IV


GTA IV a fost lansat deocamdată doar în versiunile pentru Play Station3 și Microsoft XBox 360, iar expectanțele analiștilor financiari se rezumă la o cifră de câștig ce ar trebui să depășească 400 de milioane de dolari doar în prima săptămână de la lansare.


ContrastOnine : Stiri Jocuri


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group



Grand Theft Auto IV

Stiri anterioare  Alte Stiri
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV anunțat pentru PS3 și Xbox 360