:: TotalGames ::
Rising Kingdoms
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info


Rising Kingdoms
Data: 0000-00-00 00:00:00 | PC
Pe câmpul de bătălie e liniște. Prin ceața deasă de disting clar contururile cadavrele soldaților, iar corbii rup bucăți mari de carne din corpurile încă calde ale soldaților.Cei care au avut norocul să supraviețuiască se îndepărtează încet. Războiul

 
 

Avem din nou în față încă un joc de real-time strategy, care ne duce într-o lume fantastică - o lume plină de magie, vrăjitori și creaturi neobișnuite. Acceptați așadar invitația de a pătrunde și a explora împreună această lume magică. Rising Kingdoms este un joc clasic de strategie care conține tot ce trebuie să conțină un joc de acest tip. Avem de a face cu colectarea de resurse, construcția de clădiri, dezvoltarea și îmbunătățirea unităților militare și bineînțeles, atacarea și distrugerea inamicilor. În ceea ce privește resursele, acestea sunt în număr de două, și anume aur și cristale. Aurul se extrage relativ ușor, de la suprafață, prin construirea de mine în locurile unde este disponibil. Cristalele se obțin exclusiv din apa râurilor, și aceasta abia după construirea unor amenajări speciale.Rasele Pot fi alese dintr-un număr maxim de trei rase, fiecăreia aparținându-i o campanie specială. În primul rând sunt oamenii, care se bazează în pricipal pe cavaleri și arcași. Pot fi crescuți și antrenați câini de vânătoare, care apoi vor putea fi folosiți în luptă. Cea de-a doua rasă sunt oamenii pădurii, care trăiesc în armonie cu natura și folosesc din plin resursele acesteia. Cea de-a treia rasă sunt oamenii întunericului, care așa cum arată numele, sunt partea negativă, care folosește corpurile celor morți precum și spiritele rele. Fiecare campanie se deosebește de celelalte destul de mult, și asta datorită diferenșelor semnificative între rase. Ceea ce este, să recunoaștem un lucru pozitiv - cine ar putea să se bucure de un joc în care să folosescă mereu același stil, deși cu alte valori. Ceea ce este însă mai important este povestea care se întinde ca un văl peste întregul joc, și care are un rol destul de mare asupra plăcerii de joc.
Ce oferă jocul... Haideți să aruncăm o privire mai detaliată peste ceea ce oferă acest joc. Pentru cei care au mai jicat jocuri de strategie, vor fi suficiente doar câteva minute și se vor putea orienta fără probleme. Cu toate acestea, găsim aici câteva aspecte noi, de aceea este totuși recomadabil să jucați și tutorialul. Este foarte bine realizat și cu siguranță merită jucat. Și acum câteva cuvinte despre acele aspecte noi, care nu sunt chiar atât de obișnuite. În primul rând, înafară de colectarea de resurse, trebuie să obțineți și un alt element, și anume glorie (Glory). Aceasta este absolut necesară pentru a putea construi anumite clădiri importante, de exemplu cazărmile, fără de care nu puteți construi unități suplimentare, iar mai apoi, fără acea doză de glorie necesară, nu puteți să efectuați upgradurile dorite. Gloria, este adăugată intr-un ritm destul de încet, în mod automat, însă, în timpul bătăliilor, prin învingerea adversarului, aceaste este adăugată într-un ritm mai rapid. În acest fel, jocul ne obligă să luptăm cât mai mult, pentru a putea obține acea doză de glorie necesară pentru a ne putea dezvolta. În acest mod, este foarte inteligent eliminată posibilitatea de a construi armate uriașe, și suntem obligați să purtăm acele bătălii într-un mod inteligent, bazându-ne pe un număr mic de unități, dar aplicând o strategie eficientă. Foarte importanți sunt în cadrul bătăliilor eroii sau campionii. Aceștia pot exista în număr de maxim patru în cadrul fiecărui joc, și sunt elemente cheie pentru succes. Doar aceștia pot colecta obiecte care aduc bonusuri, sau artefacte, care la rândul lor aduc alte avantaje folositoare în lupta cu inamicii. În plus eroii nu pot să moară - după achitarea unei sume frumușele în aur, aceștia devin duhuri care se pot plimba în voie pe hartă. Din păcate, ei nu pot acumula nici un fel de experiență, așa cum era in cazul Warcraft 3, gradul de înarmare și abilitățile lor în luptă depind numai și numai de doza de glorie acumulată. Ce-a de treia și cea mai importantă îmbunătățire, o constituie posibilitatea de a utiliza coloniile, care după ce au fost cucerite pot fi folosite în interese proprii, pentru a creea unități de luptă.Aurul nu reprezintă totul Până acum am vazut doar părțile bune. Din păcate jocul are și câteva mici greșeluțe, pe care fiecare le poate privi într-un fel sau altul. Nusunt foarte mari, dar există. C siguranță, ar face bine jocului o perioadă mai lungă de testări. De exemplu faptul că cele mai interesante momente ale bătaliilor sunt jucate in-game de către calculator, sau că uneori, unitățile se comportă absolut stupid, deși alteori colaborează excelent.
 
 
  PrinteazăTrimite prim e-mail

Marire +

Micsorare -

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.