:: TotalGames ::
GTA - San Andreas
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Stiri

 

Demo


GTA - San Andreas
Data: 2005-12-01 08:12:00 | PC
Dexi
Nici de data asta nu veți scăpa de arme, prostitiție, violență, crime mită sau droguri. Este vorba despre un joc absolut fantastic, plin de umor și distracție, sau doar de o continuare a seriilor anterioare? Decideți singuri

 
 

În urmă cu cinci ani, Carl Johnson evadase din închisoarea unde fusese întemnițat pe viață. Aceasta se află în statul San Andreas, în Los Santos, un oraș distrus de raidurile găștilor, droguri și corupție. La întoarcerea în cartierul natal, este acuzat de crimă de către polițiștii corupți. CJ este nevoit să plece într-o călătorie de-a lungul statului San Andreas, pentru a-și salva familia și a prelua controlul.


Orice fel de acces la media ați avea, fie că e vorba de internet, reviste, TV, cu siguranță că ați auzit de seria Grand Theft Auto. Este cel mai mare eveniment în lumea jocurilor, de câțiva ani buni, și a adus și lucruri bune cât și altele, mai puțin bune. Din fericire pentru posesorii de Xbox, perioada de exclusivitate de 6 luni pentru Sony a trecut, iar GTA: San Andreas este în top, aducând cu sine povestea lui Carl Johnson. Este anul 1992 iar Carl se întoarce acasă, în Los Santos, pentru prima dată in ultimii cinci ani, la înmormântarea mamei sale. Încă de la început, este prezentat motivul pentru care a plecat în primul rând: străzi pline de lupte între bande, și patrulate de polițiști corupți. Nu vrem să vă stricăm surpriza, dar Carl își va extinde șederea, dincolo de termenul necesar pentru a fi prezent la funeraliile mamei sale, și nu tocmai din motive legale.
Deci, ce anume oferă această nouă serie GTA? Cam tot ceea ce era de așteptat, și multe alte lucruri în plus. Ca întotdeauna, atenția este concentrată pe îndeplinirea anumitor misiuni pentru diferite personaje, pentru o răsplată adecvată. De data asta a fost introdus și un element nou. Nu numai că veți fi bine plătiți pentru îndeplinirea cu succes a misiunii, dar veți câștiga și ceva în plus – respect. În funcție de cât de mult respect ați „adunat” veți putea avea mai mulți membrii în gașca voastră la un moment dat. Și ajungem astfel la o altă noutate: luptele de stradă intre bande rivale. Destul de devreme, veți avea posibilitatea de a lupta împotriva a diferite bande pentru a câștiga și partea controlată de aceasta. Pentru a porni un război între bande, este suficient să intrați în zona controlată de aceasta,(care este prezentată pe mini-hartă) și să ucideți trei dintre membri. Dacă veți supraviețui unui număr de trei atacuri consecutive, din partea acestora, zona controlată de aceștia devine a voastră, și va fi populată cu membrii ai bandei proprii – Grove Street Family. Înafara grijii pe care trebuie să purtați față de bandă, trebuie să vă îngrijiți și de sine. Pentru prima dată aveți posibilitatea să vă îmbunătățiți lookul făcând vizite regulate la sala de gimnastică, unde, va trebui să trageți puțin de fiare. Astfel, veți beneficia de mușchi mai puternici, care vor îmbunătăți atât forța atacului direct, cât și sex-appealul, sau stamina, care vă va permite să alergați, înotați mai repede.


Îmbunătățirea statisticilor, nu se oprește aici, continuă cu îmbunătățirea performanțelor în ceea ce privește folosirea armelor de foc. Cu cât timp veți folosi mai mult o anumită armă, veți observa cum eficiență voastră crește, în ceea ce privește rata de tragere sau acuratețea. Odată ce ați atins nivelul maxim, aveți statusul de hitman, și în cazul armelor de dimensiuni mici(pistol, microSMG), aveți posibilitatea de a folosi două piese în același timp, pentru a mări un pic distracția. În cele din urmă, veți petrece o mulțime de timp conducând o mare varietate de vehicule(mașini, motociclete, bărci, avioane, chiar și biciclete). Partea interesantă este aceea că nu trebuie să vă bateți prea mult capul cu îmbunătățirea aptitudinilor de condus, pentru a avea parte de distracție. Pur și simplu este suficient să aveți MARE grijă de dietă, pentru ca prea mulți hamburgeri sau pizza, o sa-l îngrașe prea tare pe CJ, și nu va putea mai apoi alerga pe distanțe prea mari. Grafica este poate un pic mai bună in cazul Xbox decât PS2, unde se pare că existau mici probleme atunci când era jucat pe un televizor HD cu rezoluție mare. Altfel, totul arată la fel ca in versiunea PS2. Nivelul grafic poate fi lăsat la o parte, având în vedere cât de multe trebuie sa facă engine-ul în același timp, mai ales că grafica se încarcă in timpi minimi.
Din nou, sunetul este la înălțime, ca de altfel mai în toate seriile. La fel ca în cazul GTA:Vice City, radioul din mașină are stații presetate, și la dispoziție este muzica anilor ’90: Dr.Dre, Snoop Dogg, NWA, Race Against the Machine, și mulți alții. Dacă aveți muzică stocată pe drive, poate fi și ea ascultată. Fără doar și poate, calitatea sunetului bate orice serie anterioara. Vocea lui Carl Johnson a fost împrumutată de rapperul Young Maylay, dar veți recunoaște și alte voci cunoscute – Samuel L. Jackson în rolul ofițerului corupt Tenpenny, sau Peter Fonda care îl reprezintă pe teroristul pe nume The Truth, ori David Cross a cărui voce a fost împrumutată de proprietarul magazinului, Zero. Însă, cu siguranță Oscarul îl va lua James Woods, a cărui voce este absolut perfectă pentru a fi folosită de Mike Toreno. Poate că singura problemă este aceea că dialogurile sunt prea scurte.


Echipa de programatori au făcut o treabă foarte bună, așa că controalele, sunt perfecte pentru Xbox. Cea mai mare diferență față de PS2 este aceea că accelerarea sau frâna sunt conforme cu realitatea. În rest totul cade absolut perfect în mână. Poate că singura problemă ar fi acea situație în care sunteți nevoiți să trageți din mers, când veți fi nevoiți să apăsați două butoane în același tip și va deveni destul de incomod. Cât de mult vă veți putea bucura de secvențele de replay? În procente, 110%! Dacă veți reuși să terminați absolut toate misiunile, și să mai aveți și o rată de 100%, atunci, felicitările mele! Chiar dacă o să reușiți să terminați toate misiunile, tot nu o să vă plictisiți, pentru ca GTA: San Andreas este unul dintre acele jocuri cu care puteți să vă distrați la infinit, chiar după ce a fost terminat. Pentru cei care au la dispoziție un Xbox, există posibilitatea de a revedea ultimele 30 de secunde ale oricărei acțiuni, mai bine zis o mică bucurie, pentru cei care preferă să revadă cât de tare a fost explozia acelei mașini.
Dacă încă nu ați cumpărat acest joc în varianta pentru PC sau PS2, ar cam fi timpul să o faceți. Această serie este fără doar și poate cea mai populară a tuturor timpurilor. Dacă nu ați jucat nimic, din această serie, păi să vă fie rușine, dar cu siguranță că această versiune o să vă captiveze. Poate singurul motiv pentru a nu o cumpăra, ar fi acela că deja aveți versiunea pentru PC sau PS2 și doar micile îmbunătățiri aduse de Xbox, nu ar merita încă o cheltuială.


 
 
  PrinteazăTrimite prim e-mail

Marire +

Micsorare -

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.