:: TotalGames ::
X–Men Legends II: Rise of Apocalypse
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info


X–Men Legends II: Rise of Apocalypse
Data: 0000-00-00 00:00:00 | PC
Puține sunt jocurile care se pot lăuda cu faptul că sunt cele mai bine vândute, aceasta nu datorită reclamei de care au beneficiat, ci pentru simplul fapt că jucătorii s-au îndrăgostit de el. acesta este și cazul de față, care în plus beneficiază și

 
 

Dacă se află printre voi și asemenea jucători care nu știu despre ce a fost vorba în primul episod, vă aducem aminte că a fost vorba despre un joc în stil RPG în care rolul principal l-au avut luptele și cooperarea între personaje. Datorită faptului că jocul a beneficiat de un succes atât de mare, sistemul a rămas același, în plus al doilea episod beneficiind de o mulțime de îmbunătățiri. Și când spun o mulțime, e chiar pe bune, pentru că cei de la Raven Software, și-ar fi dat cu firma în cap dacă ar fi dat-o în bară în realizarea acestei continuări a primei serii.


Asemănarea între cele două episoade constă în faptul că este vorba din nou despre jocul în echipă și mai ales despre mediul de joc reprezentat de lumea mutanților, unde trăiesc X-Men. Îmbunătățirile, care vor bucura aproape pe oricine, sunt în principal adăugarea de noi eroi, faptul că puteți să alegeți fie un personaj din tabăra X-Men, fie profesorul X, chiar și unul din personajele din tabăra binecunoscutului Magneto (incluzând-i pe Magneto și Bishop). Oferta este completată de personajele: Colossus, Night Crawler, Juggernaut, Ice-Man, Storm, Jubilee, Rouge, etc. Un alt element care a fost adăugat sunt și bătăliile împotriva boss-ilor.
Boss-ii nu sunt nicidecum niște amatori pe care i-ați putea învinge cu ajutorul unui inel magic, va fi nevoie însă să construiți o tactică inteligentă. Bătăliile vor arăta în mod diferit, în funcție de cine vă va fi adversar. De exemplu, o bătălie parte în parte cu Archandel, ar trebui să înceapă prin distrugerea unității de teleportare a acestuia, care îi servește drept scut. Trebuie să găsiți sursa care o pune în mișcare și să o distrugeți. În acest moment însă, Archandel se va inerva și va începe să vă atace furios. Ca să vă puteți totuși apăra și în același timp să puteți răni eficient adversarul, cei de la Raven au adăugat noi tipuri de arme și moduri de atac. Fiecare caracter beneficiază de un număr de 8 până la 12 puteri active. Aceste se vor putea îmbunătăți pe măsură ce înaintați în joc și bineînțeles că veți beneficia de un meniu inteligent realizat prin care veți putea alege care puteri vor fi activate fără a fi nevoie să opriți jocul.


Datorită faptului că veți dobândi o mulțime de noi cunoștințe, veți putea forma mii de combinații, mai ales datorită faptului că puteți folosi doi mutanți în același timp. Un simplu calcul, având la dispoziție 16 mutanți, fiecare cu câte 12 puteri diferite, combinați în mod liber câte doi…..deja trebuie matematică superioară. Doar adăugarea unui număr impresionant de caractere fără medii noi de explorat ar fi plictisitor, nu? Așa s-au gândit și cei de la Raven Software și au construit noi spații în care veți juca. Veți străbate raiul pierdut – Sabate Lands, fabrica de arme X, sau Catedrala Maripoor. Nu vor lipsi nici piramidele, așa că cei fascinați de mumii și schele vor avea parte de distracția proprie. Toate aceste locații vor conține o mulțime de capcane, momeli sau locuri unde veți găsi obiecte folositoare.
O altă serie de lucruri noi, proaspăt adăugate sunt sutele de tipuri de inamici. Poate cel mai mare avantaj al acestei ediții este interactivitatea. De exemplu, dacă o să călcați aiurea pe vreun swich secret din piramide, vă puteți aștepta la o vizită neplăcută a inamicilor sub formă de scarabei uriași. În același timp, nu e o idee prea bună să petreceți prea mult timp pe poduri, pentru că niciodată nu se știe dacă acesta nu va începe să se surpe sub greutatea proprie. Nu doar natura interacționează cu voi, ci și voi puteți interacționa cu natura. Aveți mai multe posobilități cum să distrugeți obiectele din jur. Wolverine are gheare numai bune pentru vandalism, la fel sunt și ochii lui Cyclop. Posibilitatea de a distruge mediul înconjurător există din nouă motive. Primul dintre ele este strict distractiv, cel de al doilea este faptul că trebuie din când în când să descoperiți o mulțime de obiecte ascunse în locuri care în mod normal ar părea fără sens. Atunci când găsiți ceva nou, poate fi vorba fie de o nouă armură, sau de posibilitatea de a vă îmbunătăți anumite statistici.
Și AI-ul beneficiază în acest al doilea episod de o îmbunătățire semnificativă. De exemplu, caracterele care vă sunt aliate nu trebuie controlate de către voi, ci pot decide singure când să intre în luptă și să vă ajute. Un alt element îmbunătățit în structura AI este faptul că orice grup de agresori este foarte bine organizat. Fiecare acest grup va beneficia de un lider ales în mod aleatoriu, care își va împinge în luptă subalternii. Si caracterul vostru a beneficiat de multe îmbunătățiri, mai ale în ceea ce privește viteza de reacție și de manevrare a meniu-rilor. Dacă vreți să cumpărați câte ceva în joc, nu trebuie să vă faceți griji că veți găsi peste tot aceleași lucruri. Dimpotrivă, listele sunt reînnoite și oferta e ca și în Diablo 2 - gamble. Cu toții cred că știți despre ce e vorba, dar pentru orice eventualitate – pur și simplu cumpărați cu ochii închiși ceva, pentru ca mai apoi să vă dați palme singuri din cauza afacerii proaste pe care ați făcut-o.


În timpul bătăliilor vor fi eroii noștri un pic mai zgomotoși cade obicei, și de aceea porția de distracție ar putea fi chiar mai mare. O altă noutate este și posibilitatea de a auzi vocile eroilor cum se înjură reciproc. Grafica jocului nu depășește un nivel standard, dar e de lăudat faptul că nu scade sub 30 fps, chiar dacă pe ecran se desfășoară tot felul de orgii și e plin de vrăji, mutanți și inamici în toate direcțiile. Versiunea pentru PC ar trebui să conțină un pic mai multe elemente decât cea pentru consolă, dar deocamdată totul este ținut secret mormânt. Jocul ar trebui să apară deja peste o lună și cred că va avea același succes ca și primul episod.

 
 
  PrinteazăTrimite prim e-mail

Marire +

Micsorare -

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 

       marius sss 21-03-2006
1       ce faceti 24-02-2006
2       anto_mihai95 15-02-2006
3
 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.