:: TotalGames ::
Shadowrun
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Stiri

 

Galerie foto

 

Video


Shadowrun
Data: 2007-02-27 00:20:00 | PC Xbox 360
Dpcdpc11
Ambitiosul cross-platform gameplay folosit de Shadowrun va permite posesorului de Xbox 360 si utilizatorului de Windows Vista sa concureze unul impotriva celuilalt in unul dintre cele trei moduri dinamice si salbatice de multiplayer.

 
 

Gamerii de PC si Xbox 360 erau obisnuiti sa se joace si sa supravietuiasca in doua lumi diferite, lucru care sa va schimba odata cu lansarea lui Shadowrun. Acesta va primul joc Live Anywhere care sa prezinte un cross-platform gameplay, aceasta insemnand ca jucatorii de Xbox 360 vor putea infrunta utilizatorii PC-ului online. Va fi un spectacol intre cavalerii mouse-ului si vrajitorii gamepad-ului.


Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba exact in acest joc va voi da cateva detalii, dar nu prea multe ca sa nu va stric tot farmecul. Shadowrun este un first sau third person action amplasat intr-un univers alternativ in care tehnologia si magia se imbina de minune. Jocul pun accentul pe o actiune tip multiplayer, un fel de Counter Strike daca vreti dar cu abilitati magice in plus si cu item-uri care ne ofera o experienta mai dinamica si variata.

In Shadowrun puteti vedea prin ziduri si teleporta dincolo de ele, va puteti transforma intr-un norisor de fum pentru ca gloantele sa nu va raneasca, puteti invoca creaturi care sa va doboare inamicii, veti putea activa hyperreflexe care va vor permite sa ma miscati mai repede, si multe altele.

Jucatorii vor alege una din cele patru rase magice, fiecare avand avantajele si dezavantajele lor, si vor lupta ori pentru RNA Corporation, o organizatie care detine o inalta tehnologie sau veti putea fi de partea Lineage, aparatorii templului magic, care defapt este si sursa conflictului din joc.

Vom avea trei tipuri de joc in Shadowrun, fiecare dintre ele implicand capturarea unui artefact. In raid mode, una dintre echipe va avea sarcina de a apara artefactul fiind in defensiva, in timp ce echipa aflata in ofensiva va trebui sa captureze artefactul si sa-l duca intr-un loc specific al hartii. Extraction mode este un fel de capture the flag, obiectivul fiind acelasi doar ca este inlocuit steagul cu un artefact, scopul fiind capturarea artefactului si transportarea lui la baza. Si ne-a mai ramas un mod, care este Attrition mode care defapt nu este decat un team deathmatch cu cateva modificari.

In primul rand in Attrition mode cadavrele nu pot fi ‘curatate’ din joc. In celelalte doua moduri un jucator poate fi readus la viata atata timp cat corpul acestuia ramane in joc. Totusi cadavrele pot fi curatate din joc pentru a preveni invierea acestora prin impuscarea lor pana cand acestea dispar, astfel jucatorul trebuind sa astepte finalul rundei pentru a putea reintra in joc. O a doua modificare adusa acestui team deathmatch ‘sucit’ este ca posesorul artefactului primeste abilitatea de a vedea locatia tuturor inamicilor, atuu foarte important intr-un joc pe echipe.


O veste proasta este pentru cei care detin un PC, deoarece controlul pe mouse si tastatura nu creeaza nici un avantaj asupra versiunii de consola la care controlol pe maneta fiind la fel de usor. Va fi doar o chestiune de obisnuinta, cei obisnuiti cu gamepadul vor controla jocul numa bine, la fel facand si amatorii de mouse si tastatura.

In concluzie Shadowrun este foarte distractiv si se apropie cu pasi repezi de lansare care va fi atat pe Xbox 360 cat si pe Windows Vista, jocul nu va avea suport pentru XP asa ca jucatorii de PC vor trebui sa-si faca un upgrade la sistemul de operare.


Trimite o felicitare !Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania
 
 
  PrinteazăTrimite prim e-mail

Marire +

Micsorare -

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.