:: TotalGames ::
Call of Duty 2
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Stiri

 

Galerie foto

 

Demo

 

Descriere


Call of Duty 2
Data: 16-12-2005 |
Dexi

COD2 reuseste sa mai stoarca cateva picaturi de viata , cu toate ca, la modul obiectiv, nu aduce absolut nimic nou fata de predecesor, cu exceptia, binenteles, a graficii.

Asadar, daca ati juca ori Call of Duty 1, ori Medal of Honor, sau orice alt shooter avand ca tema WW2 stiti cu ce se mananca si COD2, chestie ce-mi face viata mult mai usoara, deoarece nu mai trebuie sa explic nimic.

Prin urmare, joculetul vine cu 3 campanii, una pentru poporul frate rus, alta pentru amicii britanici, si ultima pentru extrem de popularul popor american. Prima campanie se diputa in jurul bataliei de la Stalingrad, a doua cu campania africana din 1942, avand o serie de misiuni ce duc la punctul culminant, si anume batalia de la El Alamein, iar a treia are ca tema debarcarea in Normandia si alte misiuni conexe.
Campania (luata ca un tot) este scurta. Aici intervine gradul de dificultate selectat de jucator, deoarece daca veti butona pe EASY il veti termina atat de repede incat devine usor jenant, stricand astfel o buna parte din farmecul oferit de COD2. Designerii au dorit sa ofere o experienta cat mai intensa cu putinta, lucru ce elimina din start tacticile Rambo style, care sunt posibile doar jucand pe easy. Pe un nivel superior de dificultate jocul devine mult mai distractiv, si cu scuzele de rigoare Nvidiei, mai “the way it was meant to be played”.

COD2 este mult mai intens decat predecesorul sau COD1. Misiunile sunt “extreme”, nelasand nici un fel de moment de respire, feelingul crescand proportional. O chestie –modul de calcul al vitalitatii jucatorului, si modul prin care acesta o obtine. De exemplu dupa una sau doua gloante, personajul incepe sa gafaie, marginile ecranului inrosindu-se, imaginea devenind neclara. In acest moment , inca o lovitura asupra noastra inseamna ca urmeaza aplicarea regulii Load Game.
Vitalitatea revine si sunteti gata din nou de macel. Acest mod de a trata health-ul , insa per total sunt de parere ca este o reusita, dar oricat m-as gandi nu-mi dau seama care este avantajul sistemului cu medikituri. Clar ambele solutii sunt nerealiste, deci aceasta problema este eliminata din start.


Revenind, misiunile va vor tine in priza de la inceput pana la sfarsit. Interesant este ca variaza intre atac si aparare, unele misiuni necesita mentinerea unui punct strategic pentru X minute, in timp ce valuri peste valuri de nemti avanseaza inspre pozitiile noastre. Aceste misiuni sunt extrem de dificile, dar si Super Rewarding odata terminate. Exista acel sentiment de “am facut ceva”, in loc de “ok, what’s next”. ce ridica feeling-ul jocului.

Jocul ofera coechipieripentru a nu va pune singuri impotriva unui batalion nazist, fara de care misiunile ar fi complet imposibile. AI-ul acestora este decent, reusind sa nu va stea in drum, si fiind de un real ajutor in anumite momente. Cum chestia asta e destul de rara in materie de coechipieri, o notam ca bila alba. In aceeasi masura, AI-ul inamic este iar ok, cu totul ca se vede de la o posta scriptul din spatele lui.

La capitolul sunet, jocul este impresionant. Muzica ca muzica, insa efectele sonore, urlete constante ale coechipierilor si “ambianta de explozie” permanenta sunt excelent implementante. Tot respectul.

In ceea ce priveste modul de multiplayer, nu sunt multe de spus. Daca ati jucat COD1 multi, ati jucat si COD2, singura diferenta fiind scaderea drastica a fps-urilor. Este distractiv, daca va pasioneaza genul.

In concluzie , COD2 este cel mai bun shooter (parerea mea) de acest gen, si sper eu, ultimul shooter de acest gen. Nota nu va fi extrem de mare deoarece, desi jocul este fun, cerintele de sistem sunt aberante, iar lipsa noutatii este cat se poate de evidenta. Nu strica o incercare daca luam in considerare zicala românuli -
Incercarea moarte n-are ( eventual virtual)


Galerie Foto


   Game Score
  Detaliul Grafic: 8
 
  Sunet & Muzică: 9
 
  Gameplay: 8
 
  Prima Impresie: 8
 
  Multiplayer: 8
 
  Total: 8.2  
 
 

Mărire text +

Micsorare text -

Cum vă place Call of Duty 2?
Care este părerea dumneavoastră despre acest joc?
 Rate: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
După părerea altora:
6.29
Numărul voturilor: 25343
Părerea noastră: 8.2
 

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 Anthony Web Design