:: TotalGames ::
Prince of Persia: the two thrones
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Stiri

 

Galerie foto

 

Video

 

Descriere


Prince of Persia: the two thrones
Data: 20-12-2005 |
DexiAu trecut doi ani de cand Prince of Persia a revenit in viata jucatorilor PC.
In 2003 a reintrat pe scena gamingului Sands of Time, apoi continuarea acestuia - Warrior Within. A doua generatie este creata intr-o dimensiune intunecata, unde Printul este prezentat intr-o ipostaza cu totul inedita fata de cea cu care eram obisnuiti. O grafica superba 3D, muzica no-metal au sunt elementele care au contribuit la catalogarea jocului de catre impatimitii in materie ca fiind o delicatesa extrem de savuroasa.
Daca iubesti actiunea si povestile cu printi si castele din vremuri stravechi, vei fi acaparat complet de ultima aventura a Printului Persian din The Two Thrones.

Jocul incepe cu intoarcerea Printului in orasul Babylon, orasul natal al Printului, care se intoarce din Island of Time impreuna cu noua lui dragoste, Kaileena. La intoarcere, Printul descopera mult iubitul taram al copilariei distrus, plin de trupurile neinsufletite ale locuitorilor, decapitati de armata indiana in incercarea acestora de ocupare a regatului.
Mediul ambiant din The Two Thrones este pus in valoare de intoarcerea la frumoasa arta orientala, care merge de la strazi, acoperisuri, grote pana la faimoasele Gradini Suspendate. Toate aceste locuri, scene ale jocului, sunt perfect redate de design-ul jocului, in care s-au folosit palete si nuante de culori deschise.

Fata de anterioarele jocuri ale seriei, miscarile printului s-au diversificat, incluzand acum folosirea pumnului, catarararea pe decoruri ale peretilor sau abilitatea de a putea merge mai usor pe coloane, aceste noi abilitati transformand coordonarea printului de catre jucator similara telepatiei.

Lupta din The Two Thrones este construita pe acelasi sistem al primelor doua jocuri The Warrior Within si The Sands of Time, Printul fiind direct coordonat in actiuni dupa vointa jucatorului.

Cea mai mare noua imbunatatire a jocului, totusi, este jumatatea intunecata a Printului. Datorita ultimei sale expuneri la nisipurile timpului, Printul a descoperit ceva ce seamana cu o pesonalitate duala. La momente diferite ale jocului, Printul se transforma in "Dark Prince", un om intunecat acoperit cu vene stravezii. Acest print intunecat are atribute de lupta imbunatatite, o sabie extensibila numita "daggertail", care poate fi folosita in lupta ca un streang pentru uciderile pe furis sau o funie de care sa se legene peste diverse zone la care Printul normal nu poate ajunge.

Printul este capabil sa doboare 2-3 dusmani deodata, dar acest lucru este compesat de faptul ca viata Printului Intunecat se scurge constant, fiind nevoie de un constant suvoi de victime doar ca sa stea in viata. Nivelele unde jucatorul il foloseste pe Dark Prince sunt incarcate de dusmani, tocmai din acest motiv.
Viata Printului Intunecat scade constant, exista nivele care se joaca intr-un ritm alert, contra timp. Sunt similare cu nivele Dahaka din The Warrior Within care la inceput erau placute dar spre final deveneau frustrante. Diferenta este ca toleranta la greseli a Printului Intunericului este mai generoasa decat in jocurile precedente, mmajoritatea jucatorilor putand astfel sa treaca aceste nivele din doar cateva incercari. Este drum lung de la 15 sau mai multe reload-uri care erau comune in The Warrior Within.
Introducerea Printului Intunecat este un element necesar care aduce povestea Printului din Persia la o finalitate satisfacatoare. Cei care au jucat primele doua jocuri vor observa evolutia personajului de la un tanar naiv care a gresit mult si incerca sa faca bine.

The Two Thrones introduce de asemenea cateva sectiuni de urmariri (race) o premiera pentru serie. Printul controland o caruta pe strazile din Babylon e un exercitiu plin de frustrare, iar cea in care Printul trebuie sa struneasca un monstru printr-o usa de lemn este interesanta doar de dragul noutatii. Strunirea carutelor in stilul crucisatoarelor stelare si spatele destul de lat al carutei fac sa fie usor de supraestimat cum intorc si subestimat calea libera de care au nevoie. Probabilitatea de greseli este scazuta, deci jucatorii ar trebui sa fie pregatiti sa foloseasca o gramada de nisip ce da timpul inapoi sau sa se obisnuiasca cu ecranul de load game.


In final, este minunat sa joci din nou un Prince of Persia care aduce seria inapoi la memorabila surpriza pe care am avut-o in 2003. Chiar si adaugirile inutile, precum acele curse execrabile nu mi-au stricat placerea jocului. Intr-adevar, The Two Thrones este dificil sa vezi incotro se indreapta. Acum ca Printul se afla din nou pe teren sigur, ar fi pacat sa nu lasam aventura lui sa continue.


System requirements: CPU: 1000 MHz, Video: 64 Mb, Memory: 256 Mb, HDD space: 1 Gb, SO: Windows 2000 or better

Comenteaza
Galerie Foto
   Game Score
  Detaliul Grafic: 8
 
  Sunet & Muzică: 9
 
  Gameplay: 8
 
  Prima Impresie: 10
 
  Multiplayer: -
 
  Total: 8.75  
 
 

Mărire text +

Micsorare text -

Cum vă place Prince of Persia: the two thrones?
Care este părerea dumneavoastră despre acest joc?
 Rate: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
După părerea altora:
4.63
Numărul voturilor: 20315
Părerea noastră: 8.75
 

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 Anthony Web Design