:: TotalGames ::
Fahrenheit
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Demo

 

Descriere


Fahrenheit
Data: 11-10-2005 |
Dexi

Quantic Dream este un joc dezvoltat de o echipă franceză, care ăn 1999 au scos primul lor joc, numit: Omikron: The Nomad Soul. După aceea a urmat o perioadă de liniște scurtă, ca în urmă cu 4 ani să apară primele știri ăn legătura cu Fahrenhein. Datorită unor probleme , jocul a fost finalizat cu greu, o perioadă a și stagnat dezvoltarea jocului, ca în final să ajungă la Atari. La început s-a dorit să fie un joc tare de aventură dar pe parcurs s-au schinbat multe.

Este greu de precizat genul Fahrenheit, poate fi o combinație între jocul de aventură și filmele interactive. Mersul întâmplărilor sânt dominate de dialogurile și acțiunile jocului.Se utilizează butoanele cursor și tastele numerice alternative. Asemănător pe PC nu prea am văzut, poate numai pe GTA. Pe parcursul jocului, cei 3 eroi principali vor fi ghidați alternativ, de asemenea va trebui să intrăm și în rolul unui personaj secundar.Personajul principal este un bărbat în jur de 20 de ani din New York, cu un fizic mediu, loc de muncă mediu, cu probleme nesimnificative. Lucas Kane lucrează în banca din localitate ca și administrator de rețea, care după ce a rupt legătura cu prietena sa, dorește să petreacă cât mai puțin timp acasă. Într-o seară rece de iarnă, în timpul cinei dintr-un bistrou, viața lui Lucas se schimbă radical. Supus unei forțe tainice, omoară în toaletă un necunoscut. Fugind din fața justiției și a viziunilor negative, încearcă să găsească răspunsul asupra faptei sale.
Celelalte 2 personaje principale sânt de partea justiției, Carla Valenti șiTyler Miles, care și-au dat seama că cazul de omor nu este unul simplu.Acțiunea filmului este genială. Este plină de acțiuni, este captivant și bine elaborate. Personajel sânt așa de reale încât jucătorul se poate ușor identifica cu personajele. Din păcate, în timp de 8-9 ore jocul se poate juca până la sfârșit, dar datorită mai multor feluri de joacă timpul se prelungește cu 2-3 ore. Pe grafica jocului se observă perioada lungă de dezvoltare. Caracterele principale sânt elaborate frumos și amănunțit, dar textura dim împrejur nu este foarte detaliată, în unele locuri este degroșat. Grafica jocului se aseamțnă puțin cu a lui Max Payn. Animația este multă și de calitate. Muzica este cam multă, dar ce este , este o capodoperă. Muzica este compusă de Angelo Badalamenti, cel care a compus muzica filmului Twin Peaks. În unele locuri mai apare și altă muzică în prezentarea lui Theory of a dead man, Ben E. King și a Society's Bag.egy második részt is a jövőben, remélhetőleg nem kell rá 2010-ig várnunk.
Sincer recunosc că în ultimele 4 ani nu am auzit multe despe joc, dar petru mine acest joc eset jocul anului. Mă mulțumește faptul că în ciuda rezolvărilor specifice , jocul ara success, care poate în viitor va avea și a doua parte, sper că nu trebuie așteptat până în anul 2010.
   Game Score
  Detaliul Grafic: 8
 
  Sunet & Muzică: 9
 
  Gameplay: 8
 
  Prima Impresie: 9
 
  Multiplayer: -
 
  Total: 8.5  
 
 

Mărire text +

Micsorare text -

Cum vă place Fahrenheit?
Care este părerea dumneavoastră despre acest joc?
 Rate: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
După părerea altora:
4.71
Numărul voturilor: 18588
Părerea noastră: 8.5
 

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 Anthony Web Design