Titan Quest @ Fanatic Gamer


Titan Quest aduce din nou in atentia publicului un gen de joc ale carui origini.



Maine, 15 iulie, dupa stirile de la ora 17:00, Titan Quest vine la Fanatic Gamer, singura emisiune radio din Romania dedicata in exclusivitate jocurilor pentru PC si console.

Titan Quest aduce din nou in atentia publicului un gen de joc ale carui origini (si, pana acum, apogeu) se gasesc in creatia Blizzard: Diablo II. Cel mai reusit action RPG de pana acum detine pozitia de lider de mai bine de 6 ani. Dupa Dungeon Siege si Sacred, a venit timpul ca Iron Lore si THQ sa-si incerce norocul cu un nou hack&slash. Evident, spre bucuria si incantarea fanilor acestui gen. Daca iti place (esti maniac cu) Diablo II, atunci trebuie sa afli totul despre Titan Quest, ca sa stii cate ore vei sta lipit de monitor cu acest nou action RPG. Asculta Fanatic Gamer de sambata asta si vei auzi care este legatura dintre Duriel, Mephisto, Diablo, Baal & co. si antichitatea greco-egipteano-asiatica.

De asemenea, pasionatii de Counter-Strike vor afla ce meciuri s-au mai disputat in aceasta saptamana in cadrul campionatului national PGL Counter-Strike.

Nu uita: asculta emisiunea (Internet broadcast), participa la concurs si un joc original Diablo 2 sau Neverwinter Nights Deluxe poate fi al tau!




Stiri anterioare  Alte Stiri
Patch in lucru pentru Titan Quest
Titan Quest in magazine
Patch pentru Oblivion
Titan Quest este Gold
Atari renunta la Neverwinter Nights