Teenage Mutant Ninja Turtles


Jocul in care veti avea sansa sa traiti filmul cu acelasi nume pe pielea voastra



Putem cu totii in sfarsit striga: Cowabunga!!! Pentru ca cei de la Ubi soft au dat publicului un demo a jocului ce se va lansa pe la sfarsitul lunii Martie. In acest scurt demo avem posibilitatea de controla cei patru eroi ai filmului si anume Donatello, Michelangelo, Leonardo si Raphael. Cu acestia putem executa niste miscari acrobatice uimitoare si in plus vom avea parte de actiune in stil ninja de-a lungul acoperisurilor cladirilor din New York City.


Jucatorii se vor angaja in lupta cu diferiti inamici, avand sansa de a vedea cum functioneaza legatura familiala stransa intre cei patru frati in timpul luptelor realizand astfel combinatii spectaculoase cooperand cu ceilalti eroi.

Desigur aceste miscari va vor fi prezentate la inceput intr-un tutorial dar apoi aveti mana libera pentru a va invinge inamicii dupa bunul vostru plac.
Noul joc TMNT foloseste acelasi mediu inconjurator intunecos si periculos ca si aventurile prezentate in filmu cu acelasi nume produs de Imagi Animation Studios si Mirage Licensing.

Filmul TMNT are loc intr-un New York infestat cu raufacatori si creaturi ciudate provenite ditr-o alta lume.Infruntand aceste pericole, testoaselor vor trece prin aceste timpuri atat ca eroi cat si ca familie,asa cum Raphael Donatello si Michelangelo isi vor pierde puterea si concentrarea de a mentine unitatea si disciplina ninja.

Atat in film cat si in extraordinarul joc Leonardo si fidelul sau tata Splinter au sarcina de a reuni gasca fratilor si sa salveze New York-ul de pericolele care ameninta pacea si de monstri diabolici care se afla la fiecare colt.


La ca capitolul cerinte, jocul va fi un cadou frumos pentru cei cu calculatoare mai putin performante pe care jocul va rula excelent, folosind un engine grafic mostenit de la batranul Prince of Persia.
Pentru a va convinge singuri daca merita sau nu cumparat jocul, nu uitati sa incercati versiunea demo.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania


Stiri anterioare Alte Stiri
Teenage Mutant Ninja Turtles
Tomb Raider: Anniversary Edition
Crackdown
Spider-Man 3
Armored Core 4
The Godfather acum si pe PS3 !
Fuzion Frenzy 2
Alien Shooter : Vengeance
Sonic the Hedgehog
Superman Returns