F.E.A.R pe XBox 360


Actiune si atmosfera "creepy" in unul dintre cele mai intense shootere de pe Xbox 360: F.E.A.R.



Actiune si atmosfera "creepy" in unul dintre cele mai intense shootere de pe Xbox 360: F.E.A.R. Miscarile incredibile, mobilitatea si luptele in flacari vizualizate intens si posibilitatea de a-ti compara online scorul cu alti jucatori sunt cateva dintre punctele forte ale jocului.



La inceputul jocului, vei observa ca arma este inima si sufletul persoanei care trage. F.E.A.R. este un shooter care ofera senzatia de a fi in salbaticiune si de a lua parte la lupte disperate cu arme de foc, fiind o experienta incredibila de la start si pana la final. In plus, este unul dintre cele mai terifiante jocuri in materie de atmosfera care au fost create pana acum.

fear2F.E.A.R. te plaseaza in elita investigatiei paranormale militare, deci esti ceva de genul agent Mulder, insa cu mult mai multe puteri in ceea ce priveste armele.

Daca ai jucat varianta pentru PC, vei gasi versiunea Xbox 360 aproape la fel, in materie de continut. Daca insa nu ai jucat jocul pe PC, provocarea este cu atat mai mare.

Vei juca in calitate de cel mai nou membru a First Encounter Assault Recon (F.E.A.R), forta militara secreta care este pregatita pentru a face fata situatiilor paranormale. Si misiunea in F.E.A.R. este cu siguranta departe de orice obligatie militara comuna.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
The Godfather
Fable 2
Devil May Cry 4 acum si pe XBox !
The Club
Teenage Mutant Ninja Turtles
Tomb Raider: Anniversary Edition
Crackdown
Spider-Man 3
Armored Core 4
The Godfather acum si pe PS3 !