Obscure 2 anuntat


De o bună vreme, francezii de la Hydravision Entertainment s-au pus la lucru la continuarea lui Obscure, jocul lor survival-(nu-chiar-)horror din 2004, iar recent au reușit în sfârșit să bată palma cu un publisher.



De o bună vreme, francezii de la Hydravision Entertainment s-au pus la lucru la continuarea lui Obscure, jocul lor survival-(nu-chiar-)horror din 2004, iar recent au reușit în sfârșit să bată palma cu un publisher. Spun "în sfârșit" pentru că nu e niciodată ușor să obții sprijinul unei companii mari cu un joc de aventură, mai ales atunci când ai doar un joc mediocru pe care să îți clădești continuarea... cum e cazul lui Obscure. Poate din cauza asta nici nu au semnat acordul cu o companie mare, ci așa cum aflăm săptămâna asta, s-au mulțumit cu publisher-ul Playlogic.

Sequel-ul, numit simplu Obscure II, va fi publicat pe un trio ușor diferit de plaforme (față de originalul PC-PS2-Xbox). Versiunile de PC și PlayStation 2 ale lui Obscure II ar trebui să fie lansate la vară, iar în ultima parte a anului va urma și o versiune de Wii. Dar până una-alta, tot ce putem vedea din joc sunt aceste imagini.

Acțiunea jocului se va desfășura la doi ani după grozăvia din prima parte. Supraviețuitorii și-au văzut mai departe de treabă și au ajuns la facultate, unde într-o zi cu soare se împiedică de o plantă ciudată în campus. Iar de aici încolo, să te ții bine, că lucrurile o iau de-a-ndoaselea, protagoniștii ajungând să se lupte iar pentru supraviețuire.

N-am idee ce se ascunde prin umbră, dar ar face bine să nu fie (iar) plictiseala, că singura armă împotriva ei e butonul de "Uninstall".

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Noutăti despre GTA IV
Lost Planet : Extreme Condition pe PC
Naruto
Halo 3 beta pe 16 mai !
GTA 4, primul trailer
F.E.A.R pe XBox 360
The Godfather
Fable 2
Devil May Cry 4 acum si pe XBox !
The Club