Football Manager 2008


S-ar putea să nu apară nici un manager microbistic de la Sports Interactive anul acesta - din câte știm la ora actuală - lucru care s-a mai întâmplat doar o singură dată (în '98), în istoria ultimilor 15 ani ai studioului.



S-ar putea să nu apară nici un manager microbistic de la Sports Interactive anul acesta - din câte știm la ora actuală - lucru care s-a mai întâmplat doar o singură dată (în '98), în istoria ultimilor 15 ani ai studioului. Dar tipii au un motiv excelent pentru asta! În loc să le ofere fanilor o iterație normală a celebrei lor serii Football / Worldwide Soccer Manager, SI Games fac un salt major înainte, intrând în liga MMO. Următorul lor proiect va fi Football Manager Live, descris ca un joc de management fotbalistic massively-multiplayer online, folosind engine-ul de meciuri Football Manager.



Nou-anunțatul Football Manager Live e planificat să intre pe terenul online în martie 2008, însă poți deja să vezi primele imagini în galeria locală, plus că jocul va intra în faza beta de testări publice chiar de la mijlocul lunii mai. Partea proastă e că doar vreo 1,000 de oameni vor fi acceptați în această primă fază beta, așa încât fanii ar face bine să pândească site-ul oficial pentru noutăți.

Ideea jocului i-a venit lui Oliver Collyer, co-fondatorul lui Sports Interactive, care părăsise studioul în urmă cu câțiva ani pentru a călători prin lume, întorcându-se cu "o mâncărime creativă". "Imagine a cross between Football Manager, fantasy sports and an auction room and you'll get the basic idea", ne spune directorul Miles Jacobson. Acesta elaborează diverse aspecte ale lui Football Manager Live într-un Q&A publicat pe forumul SI, dezvăluind că FML va fi răspândit pe o mulțime de gameworlds (i.e. servere), fiecare gameworld suportând până la 1,000 manageri-de-fotoliu.

Sunt sigur că această simplă introducere ridică deja o grămadă de întrebări, unele găsindu-și răspuns în interviul respectiv, iar altele... eh, să zicem că tipii încă mai țin cu dinții de anumite detalii. Un lucru care pare destul de sigur e că FML te va obliga la plata unui abonament lunar, producătorii sugerând că "probabil va costa echivalentul a două halbe de bere pe lună". Păcat că nu știm ce fel de bere le trece prin cap...

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
Freak Out - Extreme Freeride
Fight Night Round 3
College Hoops 2K7
Dead or Alive: Xtreme 2
Football Manager 2007 anuntat
2006 FIFA World Cup la Fanatic Gamer!
Championship Manager 2006 lansat!
Championship Manager 2006 este Gold
2006 FIFA World Cup anuntat
World Tour Golf anuntat