Starcraft 2 - noutăți


Mai nou, vedem multe speculații în legatura cu StarCraft 2, dar un lucru e sigur: pe data de 19 mai, Blizzard ne va uimi, posibil cu anunțul unui nou joc StarCraft.



Mai nou, vedem multe speculații în legatura cu StarCraft 2, dar un lucru e sigur: pe data de 19 mai, Blizzard ne va uimi, posibil cu anunțul unui nou joc StarCraft. Momentul adevărului e așteptat în cadrul celei de-a treia ediții a evenimentului Blizzard Worldwide Invitational, cu începere din 19 mai în Seoul, Coreea de Sud. Dar cu toate că anunțul evenimentului din urmă cu două luni nu amintea nimic despre vreun joc nou, pe final de aprilie se zvonea că evenimentul din Coreea va marca în sfârșit dezvăluirea noii strategii în timp real StarCraft 2.



Acum, povestea se cam schimbă. În urma relatărilor cum că Blizzard angajează la ora actuală pentru "next-generation massively multiplayer online games" (asta cel puțin e adevărat), CVG susține că ar fi aflat din "surse bine plasate" că jocul ce urmează a fi anunțat de Blizzard pe 19 mai e de fapt un MMO StarCraft.

Desigur, avem destule motive să ne îndoim de acest lucru și să rămânem de partea zvonurilor cu RTS-ul StarCraft 2. În primul rând, MMO-urile spațiale gen EVE Online sau Earth & Beyond nu s-au apropiat niciodată vertiginos de cota 1 milion de abonați. Iar unii ar putea argumenta că Blizzard nu ar risca să piardă jucători din World of Warcraft, și să aibă două MMO-uri mai puțin populate. Numai că asemenea presupuneri devin oarecum irelevante, dacă e să ne gândim la potențialul universului StarCraft.



Dar oricum, nu ne-ar deranja nici una din variante, atâta timp cât viscolienii chiar vor face anunțul luna asta. Treabă care încă e doar pură speculație...

Apropo de speculații, întrucât Blizzard angajează și pentru un nou departament de Mobile Wireless Development, BlizzPlanet visează deja la case de licitații WoW sau măcar un Lost Vikings pe telefoane mobile.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
Pachet frumos pt. Command & Conquer 3
Nou expansion pt Heroes 5
Sparta: Ancient Wars
Company of Heroes
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Heart of Empire: Rome
Battlestations : Midway
Paraworld Demo
Medieval II: Total War
Halo Wars