The Last Remnant


Cu câteva zile înatintea Square Enix Party 2007 din 12-13 mai, din Japonia, începem să vedem niște relatări interesante despre noile jocuri ce vor fi anunțate probabil în cadrul evenimentului.



Cu câteva zile înatintea Square Enix Party 2007 din 12-13 mai, din Japonia, începem să vedem niște relatări interesante despre noile jocuri ce vor fi anunțate probabil în cadrul evenimentului. Unul dintre ele e The Last Remnant - o serie complet nouă creată de Square Enix pentru o audiență cât mai globală. Primele indicii în privința sa apăruseră cu câteva zile în urmă, când ieșea la iveală că Square Enix înregistrase numele "The Last Remnant" pentru un proiect viitor.

La scurt timp după aceea, povestea a început deja să prindă contur, iar la ora actuală știm că The Last Remnant va fi un RPG fantasy next-gen clădit pe tehnologia Unreal Engine 3, destinat atât jucătorilor japonezi, cât și celor vestici. Cum așa? Păi, imaginează-ți că vei putea alege dintre două personaje principale: unul e Rush Sykes, clasicul erou oriental, iar celălalt e un erou mai sumbru, mai "vestic", generic numit The Conqueror (cel din imaginea de mai sus). Mai mult decât atât, Square Enix are de gând să lanseze jocul simultan în Japonia și în America, ceea ce ar trebui să fie o schimbare binevenită față de lansarea îngrozitor de târzie a lui Final Fantasy XII în afara Japoniei.

Cât despre titlul jocului, acele "Remnants" se zice că ar fi niște entități misterioase din lumea jocului, cu care oamenii au intrat în contact cu vreo 1000 de ani în urmă. "Rămășițele" astea au diverse forme și mărimi, și pot apărea ca tot felul de lucruri, precum mașinării, animale sau arme. E încă destul de confuză treaba cu ele, neștiindu-se precis nici măcar dacă sunt ființe 'au ba, dar Games Wank Game Swank au câteva exemple bune de citit.

Tipii mai spun că The Last Remnant va include 4 rase - Mitra (oameni), Yama (ființe ca niște pești), Qsiti (șopârle umanoide) și Sovanni (feline cu patru mâini) - și, mai important, tot ei au primele scanări dintr-o revistă cu avanpremiera lui The Last Remnant, oferindu-ne o imagine mult mai bună - chit că cețoasă - despre cum va arăta jocul.

Nu știm încă pe ce platforme va fi lansat The Last Remnant, dar opinia generală e că va fi un titlu de PlayStation 3 și Xbox 360. Și pare-se că va apărea chiar în 2008.

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
Silverfall acum si pe PS
Un nou Lord of the Rings pe 2008
Valhalla Knights
Heretic Kingdoms: Reluctant Hero
Neverwinter Nights 2 e amanat
Gothic 3
Legend: Hand of God anuntat
Dungeon Siege II: Broken World este Gold
LotR: The White Council anuntat
Titan Quest @ Fanatic Gamer