Need For Speed : Pro Street


Ai putea zice că patru jocuri Need for Speed de street-racing / car-pimping au fost de ajuns; dar cu Electronic Arts, nimic nu-i de ajuns atâta timp cât au o vacă de muls.



Ai putea zice că patru jocuri Need for Speed de street-racing / car-pimping au fost de ajuns; dar cu Electronic Arts, nimic nu-i de ajuns atâta timp cât au o vacă de muls. Adică taman ce a devenit seria NFS. Duse sunt vremurile de șofat la iarbă verde, pe serpentine montane înșelătoare sau la malul mării, și nici că mai scăpăm de street-racing în grabă, fie că ne vă place 'au ba. Dar deh, măcar va fi re-implementat un sistem de damage mai zdravăn în următorul joc NFS (al 11-lea), deci... e de bine, să zicem.

Aparent intitulat Need for Speed: Pro Street, conform site-ului ceh EA, următorul joc din serie e referit doar ca Need for Speed: Next pe site-ul NFS: Carbon. Iar din moment ce numărătorile inverse sunt așa "trendy" în ziua de azi, evident că au pornit și cei de la EA una. Ar trebui să ajungă la zero pe 31 mai, când ne așteptăm ca NFS: Prostii... ăă... Pro Street să fie anunțat ca la carte.

Între timp, pe site-ul oficial va fi adăugată câte o imagine nouă pe zi ce trece și, cel mai important, ai acolo la dispoziție un trailer în diverse formate. Nu arată mare lucru, în afară de o mașină "cârpită" ce pare să fi trecut prin niște curse neiertătoare, și de câteva fragmente de acțiune nu tocmai in-game. Sau cine știe...

Vezi articolul original: Jucaushii - Need for Speed: Pro Street va fi anunțat pe 31 mai


Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Primul expansion pt RACE
Midnight Club : Los Angeles va apare si pe PS si XBox 360
Test Drive Unlimited 2 în 2008 ?
Race Driver One
MotorStorm
Formula One Championship Edition
Test Drive Unlimited
Project Gotham Racing 3
Need for Speed: Carbon
Noul TrackMania