Warhammer Online


Revenind așadar din pauza forțată din ultimele zile, vom începe cu două anunțuri noi făcute de Electronic Arts și Perpetual Entertainment ...



Revenind așadar din pauza forțată din ultimele zile, vom începe cu două anunțuri noi făcute de Electronic Arts și Perpetual Entertainment, trâmbițând deschiderea înscrierilor la fazele de beta testing pentru viitoarele lor MMORPG-uri - Warhammer Online: Age of Reckoning, respectiv Gods & Heroes: Rome Rising.

Pe frontul Warhammer, EA Mythic își întâmpină potențialii recruți în al lor beta-center, unde se pot înscrie pentru "a chance to participate in the invite-only Closed Beta Test". "Chance to participate"? "Invite-only"? "Closed"? Bag seama că e nevoie de noroc cu carul să intri în ăsta. Și nu numai atât, ci se pare că doar jucătorii din America de Nord se pot înregistra. Europenii sunt sfătuiți să încerce pe www.war-europe.com. Sau pur și simplu să aștepte lansarea jocului complet la începutul lui 2008.

Trecând la Gods & Heroes, acest joc online bazat pe mitologia Romană e pe cale să intre și el într-un closed-beta, însă aceasta se vrea a fi chiar ultima fază de testări.

Vezi articolul original: Jucaushii - Warhammer Online si Gods & Heroes te invita la beta


Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare Alte Stiri
Un nou studio Crytek in Budapesta
PS 3 cu 80gB doar pentru Corea
American McGees Grimm
TimeShift pe PlayStation
SOE a cumpărat Sigil
Sigil Games Online dus pe apa sâmbetei
Noutati Blizzard si StarCraft 2
Nou mod multiplayer pt Gears of War
Splinter Cell : Conviction
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS