:: TotalGames ::
Fuzion Frenzy 2
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Stiri

 

Galerie foto

 

Video


Fuzion Frenzy 2
Data: 2007-01-05 15:39:00 | Xbox 360
Maelstrom
Fuzion Frenzy 2 e un pachet de party-jocuri spatiale pe Xbox 360, combinand actiunile futuristice gen "arcade" cu minijocuri single-player si online.

 
 

Barcelona, Spania - Primul episod al jocului Fuzion Frenzy a fost un efort admirabil de a strange o gramada de jocuri pe un singur disc. Fiindca fusese scos pe piata cam la inceputul pachetului Xbox, aparitia acestui prim episod era poate putin prea devreme. Acum, cu aparitia sistemului Xbox Live se pare momentul perfect pentru a scoate un remake. Fusion Frenzy cuprinde aproape 50 de minijocuri in versiunea finala, demo-ul X06 (care poate fi descarcat de pe Xbox Live Marketplace) ne ofera o savurare a jocului atat in single, cat si in mod multiplayer.

Toate jocurile pe care le-am putut incerca suportau 4 jucatori, nu mai mult si nu mai putin. Daca nu sunt destui oameni pentru o partida, intra inteligenta artificiala. Primul joc s-a numit Ice Treasure Hunt, un joc frumos cooperativ.Cu un aruncator de flacare puteam sa topim blocuri de gheata, asa putand sa accesam medalii de aur, argint, respectiv bronz rezultand unui numar specific de puncte.

Chestia interesanta e atunci cand folosesti aruncatorul de flacari ca si o arma (pai pentru asta e si facut, in fine :) Pe cand ceilalti topesc nitel gheata, tu te furisezi frumos in spatele lor si le cam parjolesti, furandu-le banii. Asa-i viata. Ca intotdeauna, jucatorul cu cei mai multi bani castiga. Asa-i viata.

Al doilea joc se numea Sumo Pain, un joc foarte asemanator cu Munkey Punch din pachetul Super Monkey Ball. Toti cei 4 jucatori sunt plasati intr-o "minge" de otel care cade pe o platforma care pluteste in aer. Usor de inteles, nu ? Ideea e ca trebuie sa-ti misti mingea intr-un fel incat sa arunci pe ceilalti jucatori in spatiu. Eu unul as fi preferat metoda veche (tocirea jucatorilor), dar asta-i viata. Suna simplu, dar nu e. Ultimul joc incercat purta numele de Conveyor Belt Chaos, un joc mai incet in ceea ce priveste decursul actiunii, dar oferea posibilitati de a fi un adevarat nemernic fata de ceilalti jucatori. Ai o masina de incarcarat materiale pe care le poti depozita pe pista. Mai sunt si bande rulante pe pista. Cu ajutorul acestora poti fura materialele celorlalti jucatori pentru a le fura punctele. Inteligenta artificiala in mod single era ceva mai slaba decat la primele doua jocuri, dar in mod multi era bestial. Doamne, ce tactici grosolane erau, ce faze mi-au facut ! In fine, e un pachet de jocuri foarte distractiv, jucati-va online daca aveti cu ce, si va veti distra de minune. Constituie o pauza binevenita dupa jocuri ca Project Gotham Racing 3 sau Call of Duty 2.

Trimite o felicitare !
Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania


 
 
  PrinteazăTrimite prim e-mail

Marire +

Micsorare -

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 Anthony Web Design