:: TotalGames ::
Spider-Man 3
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Stiri

 

Galerie foto

 

Video


Spider-Man 3
Data: 2007-02-20 00:54:00 | PC PS2 PS3 Xbox 360
Dpcdpc11
Spider-Man isi schimba comstumul dar naravul ba… sau poate doar putin. Asta veti vedea voi in cea de-a treia continuare a seriei realizata dupa filmul cu acelasi nume.

 
 

Priviti spre cer! E o pasare, e un avion…nu, e Spider-Man. Mai exact Spider-Man 3 care se balanseaza pe consolele de generatia urmatoare, dar isi va face aparitia atat pe surorile sale mai vechi cat si pe cele portabile si va fi lansat chiar si pe PC-ul cel de toate zilele. Asa ca in cele din urma toata lumea se va putea bucura de acest titlu care promite sa faca furori in lumea gamerilor.


Dupa vizionarea celui de al doilea trailer oficial putem observa ca jocul foloseste din plin puterea consolelor next gen, se vede un salt urias atat la capitolul grafica si animatie cat si la capitolul gameplay.


Producatorul care sta la baza crearii acestui joc este aceleasi care s-a ocupat si de partile anterioare inspirate din cele doua filme precedente. Asadar vom avea din nou o lume deschisa pregatita pentru explorat dar de aceasta data totul va arata mai rafinat, lucru posibil si datorita pontetialului enorm al consolelor de noua generatie.


Cat despre story-line acesta va avea la baza linia narativa a filmului dar va include si elemente originale preluate din benzile desenate pentru a surpinde jucatorul intr-un mod placut si a nu ii da senzatia ca joaca filmul care l-a vizionat pe marele ecran cu cateva zile in urma.
In cetrul actiunii il avem din nou pe prietenul nostru Spider-Man care lupta si de data asta pe doua planuri si cu doi noi inamici. Pe de-o parte il avem pe Sandman care inainte de transformarea intr-un raufacator cu super-puteri a fost doar un simplu hot si care printr-o coincidenta, a fost implicat in moartea unchiului lui Peter Parker care fusese pentru acesta ca un tata, deci lupta dintre acestia doi va fi ceva mai personala. Pe de alta parte il avem pe noul Green Goblin, care defapt este vechiul prieten a lui Peter pe nume Harry Osborn, fiul lui Norman Osborn, originalul Green Goblin. Harry este in cautarea razbunarii deoarece el crede cu toata inima ca Spider-Man este responsabil de moartea tatalui sau, asa ca avem o alta batalie foarte personala.

Si cand aveam impresia ca lucrurile nu se pot inrautatii, mai apare de nicaieri o chestie neagra si gelatinoasa care se ataseaza in mod misterios de eroul nostru marindu-i inexplicabil puterile si oferindu-i un nou costum de culoare neagra, costum care face mai mult decat sa-i ofere un nou look.


Prima impresie a jocului este chiar una pozitiva, cei de la Treyarch nu au uitat sa includa elementele de succes din jocurile anterioare plus o multitudine de elemente noi care improspateaza povestea filmului, iar fanii Spider-Man vor fi, in mod sigur, placut surprinsi de acest nou titlu.


Trimite o felicitare !Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania
 
 
  PrinteazăTrimite prim e-mail

Marire +

Micsorare -

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 Anthony Web Design