:: TotalGames ::
Rush for Berlin
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info


Rush for Berlin
Data: 0000-00-00 00:00:00 | PC
Eanul 1945, războiul se apropie cu pași repezi de sfârșit. Berlinul cade. Aliații și Rușii fac presiuni din ce în ce mai mari asupra nemților. Rezistență opune doar inima forței germane care se agață de un ultim fir de speranță. Toate acestea le veți

 
 

Autorii acestui joc au în spate faimosul Codename: Panzers și se pare că sunt chiar pasionați de munca lor, așa că au hotărât să continue în același domeniu al RTS-urilor. De data asta centrul atenției va fi Berlinul, capitala Germaniei. Țelul vostru va fi să-l ocupați, fie luptând de partea uneia dintre puterile aliate (adică Englezii, Francezii și Americanii), sau luptând pentru slava „Mamei Rusia”. Jocul e construit după evenimente istorice reale. Cu toate astea, aveți șansa de a schimba istoria în unele momente, prin rezultatele pe care le obțineți în bătăliile purtate.

Cei de la Stormregion au încercat să angajeze mai mult jucătorii în joc, introducând metode de joc cu care nu prea suntem obișnuiți. De exemplu puteți să folosiți tehnici pentru a vă motiva soldații, sau să va camuflați unitățile cu ajutorul skillurilor de camuflaj. Jocul în sine rămâne însă mult asemănător RTS-urilor precedente.
Chiar și autorii jocului recunosc faptul că e destul de greu de adus pe piață ceva cu totul nou în secțiunea RTS. Au apărut o mulțime de jocuri cu tema celui de-al doilea război mondial și fiecare aduce în sinea lui câte ceva bun. Să le combini pe toate și să faci din ele ceva nou,care să mai aibă și sens, e aproape imposibil. Stormregion rămân la trendul pe care l-au adoptat în Codename:Panzers. Vor menține deci și calitățile de care s-a bucurat Codename:Panzers, adică poveste care prinde la public, o rezolvare inteligentă a mișcării trupelor, animația și, mai nou se pare că vor da o atenție sporită tipului multiplayer. Cu asta intenționează să se diferențieze de celelalte jocuri de strategie contemporane.
Căderea celui de-al treilea imperiu, la care veți asista personal, se va desfășura la sfârșitul uneia din cele trei campanii pe care jocul ni le pregătește. Cele trei campanii vor cuprinde mutarea forțelor aliate din Normandia până în Berlin sau din Est,dacă e vorba de varianta alături de forțele rusești. Despre aceste misiuni puteți citi și în cărțile de istorie și, se vede treaba că aici au încercat autorii să fie cât mai exacți. toate aceste lupte faimoase ale istoriei așteaptă să le descoperiți și să le simțiți pe propria piele așa cum au fost în realitate. Veți lua parte la lupte cum ar fi cele de la: Normandia, Ramagen, Berchtesgaden, trecerea Oderului și nu în ultimul rând bătălia pentru Berlin. Dacă ați lupta de partea nemților, lucrurile ar sta cu totul altfel. Ați avea în fața porților două supra-puteri înarmate până-n dinți care vor cu orice preț să intre peste voi. Nu v-ar rămâne decât să vă uniți și să apărați cum știți mai bine.

Arhitectura jocului seamănă foarte mult cu cea din Starcraft. Oricât de ciudat ar suna, ideea jocului nu e cea de a vă construi o armata imensă cu care să radeți tot ce mișcă inamic pe hartă, ci mai degrabă să folosiți caracteristicile individuale ale unităților și să le combinați cu abilitățile unităților mari într-un „întreg” eficient. E puțin diferit față de Panzers, vor fi multe fabrici și clădiri de construit unități militare dar, așa cum am mai spus, e bine să fiți oricând pregătiți și să vă construiți unități în cele mai bune locații și, dacă se poate, cât mai numeroase.
Deocamdată autorii nu vor să facă publice foarte multe detalii – ceea ce e și logic având în vedere concurența care există pe piață – dar, din datele de până acum se pare că nivelul tehnic e mai bun. O altă chestie de care am aflat e existența tancurilor false, pe care generalii voștri vor trebui să și le procure. Aceste false unități vor fi foarte îndrăgite în varianta multiplayer, unde vor avea o mare influență în „băgarea în ceață” a oponenților. Încă un mic detaliu despre realismul jocului: toate evenimentele se desfășoară exact în ordinea în care au fost consemnate în istorie, după cele mai bune surse istorice care au putut fi găsite. Singurul lucru care forțează puțin mâna elementului istoric e jocul în sine. Dacă totul ar fi sută la sută după istorie, atunci n-ați mai avea motiv pentru care să jucați. Ajunge să luați cartea de istorie din bibliotecă și să vedeți ce se întâmplă, sau, mai simplu, să vă uitați la un film.

GEPARD engine, inima jocului. Dacă aruncați o privire la imaginile din jur, observați că multe detalii de grafică sau îmbunătățit. Alte progrese, care poate la prima vedere nu se observă ar fi sistemul de criptare și sistemul de efecte, care au fost rescrise de la bază. O altă schimbare față de engine-ul pe care îl știți din jocurile anterioare e editarea mai rapidă a hărților de editare,ceea ce permite o testare mai rapidă a jocului. Aceste caracteristici vor putea fi verificate odată cu apariția editorului ca și parte a jocului, fapt care însă nu a fost deocamdată confirmat. Din punct de vedere tehnic, engine-ul e comparabil cu cele care sunt la ora actuală pe piață. Sunt așteptate efecte mai bune, reflexia și refracția pe suprafețele de apă, foc mai expresiv și un sistem mai modern de construire a umbrelor. Altă îmbunătățire, care se vede și cu ochiul liber e construirea grafică mai bună a copacilor. Unele unități pot fi menținute pe tot parcursul jocului și vor dobândi experiență cu timpul, așa că veți ști exact ce puteți cere de la ele. Majoritatea jucătorilor asociază acumularea de experiență cu dobândirea de noi abilități, lucru de la care nu va face excepție nici acest joc. Cele mai bine caracteristici de luptă sunt deținute de unitățile de elită, așa că ar fi o idee bună să nu le poziționați acolo unde nu e cu adevărat nevoie sau unde pot fi ușor distruse. Acel nucleu al armatei pe care puteți să îl luați cu voi dintr-o misiune în alta e format în principal din unități omenești. Autorii promit și introducerea în decor a unor mașini militare care să vă facă viața mai ușoară. În una dintre misiunile în care luptați de partea forțelor nemțești va trebui să rezolvați problema căderii sistemului de testare ME-262. Veți trimite o unitate de comando, care va trebui să adune rămășițe, de care sunt interesate evident și celelalte părți. ceastă misiune va fi asemănătoare mai degrabă unui joc de comando, nu veți avea nimic de construit. Peste tot împrejur vor fi unități dușmane și depinde numai e voi cum ieșiți din asta întregi. Autorii țin sub secret sfârșitul misiunii, și e de înțeles de ce au ales așa. Au spus însă că va fi plin de surprize și eroisme.

În joc vor fi în jur de o sută de unități. Acest număr include și prototipurile germane legendare, cum ar fi tancul Maus. În misiunile individuale va fi prestabilit un număr maxim de unități, fabricile și barracks-urile vă vor produce din ce în ce mai puțin. Vă veți da seama de asta mai ales dacă jucați în mai mulți jucători. Dacă jucați single, nu prea are nici un efect. În varianta multiplayer vor fi în afară de ofertele clasice și două specialități: R.I.S.K (Race Intensive Strategic Kombat)și R.U.S.H (Relentlessly Utilized Score Hunt). Jocul ar trebui să vadă lumina zilei în primăvara anului viitor, așa că vom vedea cum o să iasă.


 
 
  PrinteazăTrimite prim e-mail

Marire +

Micsorare -

Alte stiri

 

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.