:: TotalGames ::
Sursa ta zilnica de stiri din domeniul jocurilor
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Lumea I.T

HTC Wildfire 
2010-08-10 15:14:57

HTC Wildfire, smartphone de buget cu Google Android

Un produs bun, sprijinit de un marketing eficient, are șanse mari să se bucure de succes. Desire este un produs bun , care s-a și bucurat de un marketing destul de insistent, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Era normal ca HTC să dubleze succesul cu un model similar în multe privințe, cum este Wildfire.

Cei de la HTC au urmărit probabil să vină pe piață cu un dispozitiv asemănător cu Desire, dar mai ieftin. Ca să fie mai ieftin, trebuiau scăzute costurile de producție, iar pentru asta au fost făcute unele compromisuri.

Construcție

HTC Wildfire poate fi văzut ca un frate mai mic și mai ieftin al lui Desire. Dar construcția nu împrumută elemente doar de la Desire, ci și de la răposatul Nexus One.

Fațada este ocupată în cea mai mare parte de ecran, un touchscreen capacitiv de 3.2 inch. Imediat sub ecran avem cele patru butoane considerate deja standard pentru telefoanele cu Google Android: Home, Meniu, Back și Search.


HTC Wildfire, controller

Jos de tot, pe centru, Wildfire găzduiește un controller mic dar extrem de practic. Acesta, ca și cele patru butoane de sub ecran, este de tip touch sensitive. Ca funcționalitate, este un controller clasic, cu cinci direcții. Navigarea în meniuri și aplicații pe orizontală și verticală se face prin trecerea degetului pe deasupra sa, iar apăsare are funcție de selecție.

Spatele dispozitivului este puțin bombat iar asta îl face mai plăcut când îl ții în palmă. Chiar dacă are spatele bombat, este cât se poate de stabil când e ținut pe o suprafață plană.


HTC Wildfire
Conectarea la calculator se face prin intermediul standardului microUSB, iar slotul de memorie acceptă carduri microSD. Slotul de memorie este plasat la interior, iar pentru schimbarea cardului trebuie să scoți capacul. Alinierea la noile standarde generale de conectori este completată de ieșirea audio de 3.5 mm.

Ecranul

Am spus la început că pentru a veni cu un dispozitiv mai ieftin, HTC a trebuit să facă și compromisuri. Cel mai important compromis este ecranul. Acesta reprezintă călcâiul lui Ahile în cazul lui HTC Wildfire.

De vină este rezoluția prea mică. Rezultatul unei combinații dintre un ecran de 3.2 inch și o rezoluție QVGA este o densitate mică de pixeli. Cu alte cuvinte, calitatea imaginii lasă mult de dorit în ochii celor obișnuiți deja cu rezoluții mari.


HTC Wildfire, camera foto

Nu sunt sigur că alegerea unor rezoluții așa mici, chiar și pentru reducerea costurilor, este o idee foarte bună în cazul telefoanelor cu Android. Android-ul nu pare să fie făcut pentru rezoluții așa mici.

Acest sistem de operare este strâns legat de Internet și trebuie să afișeze pe ecran cât mai mult conținut dintr-o pagină. În plus, există multe aplicații care pur și simplu nu au fost construite pentru rezoluții mici.

Software, autonomie

HTC Wildfire are la bază Google Android 2.1. Din punctul meu de vedere, Android este cel mai bun sistem de operare pentru telefoane mobile la ora actuală și se va distanța și mai mult de concurență pe viitor.


Spatele usor bombat
Se regăsesc aplicațiile standard pentru un telefon cu Google Android. Nu lipsește nici amprenta HTC, cu a lor interfață HTC Sense și widget-uri. Pe lângă aplicațiile incluse, poți oricând descărca mii de alte aplicații, majoritatea gratuite, din Android Market.

Atât sistemul de operare, cât și aplicațiile se mișcă foarte rapid. Nici când sunt păstrate în memorie multe aplicații nu am observat un lag evident.

Utilizat în mod intens, în principal pentru convorbiri și Internet, bateria s-a apropiat de sfârșitul obștesc după aproximativ trei zile. În aproximativ jumătate din acest timp, a fost conectat la o rețea wireless. Cu alte cuvinte, autonomia este bună pentru un dispozitiv de acest fel. La aceasta a contribuit, este adevărat, și rezoluția mică a ecranului.
Întrebarea la final este cât de mult îl trage în jos rezoluția pe HTC Wildfire? Cât de mult contează pentru tine, ca utilizator și potențial cumpărător. Pentru că, în afară de rezoluție, nu prea ai ce să-i reproșezi.

Dacă rezoluția nu reprezintă un impediment, atunci HTC Wildfire este una dintre cele mai atrăgătoare oferte ca raport preț calitate. Dacă nu concepi să folosești un telefon cu o rezoluție așa mică, există oricând alternativa unor dispozitive mai scumpe, gen Desire.

Plusuri și minusuri

+ construcție excelentă
+ touchscreen capacitiv
+ controller senzitiv ca alternativă la touchscreen
+ Google Android 2.1
+ autonomie peste medie

- rezoluția QVGA
- calitatea fotografiilor lasă de dorit


Sursa: Go4it.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor


Marire +

Micsorare -

Alte stiri

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.