:: TotalGames ::
Sursa ta zilnica de stiri din domeniul jocurilor
 
Home PC PS2 PS3 Xbox Xbox360 I.T Stiri Căutare Galerie foto Video Demo Forum Articole Apariţii Jocuri Online Email

 Publicitate
Cofetaria Mocca

 

Info

 

Lumea I.T

HTC lanseaza cu fast Desire HD si Desire Z 
2010-09-17 14:19:10

Este deja un obicei ca produsele de top ale unei companii să fie lansate printr-un eveniment de anvergură ...

Este deja un obicei ca produsele de top ale unei companii să fie lansate printr-un eveniment de anvergură, ținut într-o locație plăcută, împreună cu o mulțime de invitați prezenți pentru a testa primele produse ieșite de pe linia de producție și a relata primele impresii despre ele.

Am fost unul din cei peste 300 de jurnaliști norocoși să fie prezenți la lansarea HTC Desire HD și Desire Z, cele mai noi smartphone-uri HTC, care marchează trecerea companiei de la un simplu producător de hardware, cu mici veleități de dezvoltator software, într-o companie care a înțeles că inteligența uni smartphone vine din ceea ce se găsește instalat pe acesta și ce se poate instala ulterior.

Astfel, cu lansare noilor servicii HTC Sense, disponibile pe site.un www.htcsense.com, HTC pune accentul pe aducerea de valoare suplimentară celor care cheltuiesc peste 1500-2000 RON pentru un telefon de top.


Chiar dacă am tendința de a mă concentra pe cele două gadgeturi, voi începe prin a descrie puțin noua generație HTC Sense și serviciile pe care le aduce aceasta pentru utilizatori.


Noul HTC Sense

Vizual trebuie să recunosc că nu văd mari diferențe între vechea interfață HTC Sense și cea nouă. Odată ajunși însă la setări lucrurile devin interesante. Merită menționat modulul de import al contactelor și intrărilor din calendar de la vechiul telefon la cel noi. Transferul se face prin Bluetooth, după ce setezi câteva opțiuni legate de modelul anterior de telefon. Simplu și rapid.

Odată cumpărat telefonul cu siguranță vei începe să butonezi aplicațiile deja instalate, moment în care vei vedea că ți se cer datele de login pentru serviciul HTC Sense. Deocamdată poți să-ți creezi cont doar dacă folosești un telefon compatibil cu noul HTC Sense. Crearea contului durează doar câteva secunde, după care majoritatea datelor din aplicațiile create de HTC vor fi stocate și pe serverele companiei, putând fi restaurate pe telefon cu un singur click.

Noul site HTC Sense este capabil să restaureze datele și pe un telefon nou (in cazul în care l-ați pierdut pe cel vechi), poate redirecționa apelurile temporar pe un alt telefon, dacă l-ați uitat acasă. Poate face telefonul să sune la volum maxim dacă l-ați pierdut prin casă și este setat pe modul silențios. În plus, prin site, poți comanda ștergerea tuturor datelor de pe telefon dacă v-a fost furat.

Navigație GPS îmbunătățită

HTC a reușit să facă rost de hărți Navtek care pot fi preîncărcate pe telefon, la fel cum faci pe orice terminal Nokia cu Ovi Maps instalat. Programul de navigare instalat pe telefon îți permite să descarci gratuit harta țării tale, pentru restul fiind necesar să plătești o sumă modică, conform HTC (sumă încă nedezvăluită). Prezența unui compas în telefonul tău va face ca harta să se rotească pentru a se alinia cu direcția în care priveți, o funcție care n-ar trebui să lipsească niciunui program de navigare GPS, după părerea mea.

Google Maps rămâne în continuare o alternativă de navigare, dacă abonamentul de acces la Internet îți permite să descarci hărțile în timp real.


HTC Desire HD

Chiar dacă abia a lost lansat, hardware-ul lui Desire HD este aproape identic cu cel al lui HTC Evo 4G, lansat anul acesta în SUA, minus conexiunea 4G, bineînțeles. Deci avem de-a face cu un telefon cu sistem de operare Android și ecran de 4.3 inch, suficient cât să fie catalogat de unii ca "paletă de ping pong". Personal cred că m-aș putea obișnui cu el, mai ales ținând cont că este foarte subțire.

Procesorul Snapdragon la 1 GHz zburdă efectiv prin interfața lui HTC Desire HD. Nu pre ai ce să-i reproșezi, telefonul simțindu-se pentru mine la fel de rapid ca și iPhone-ul. Cumpărătorii o să aprecieze carcasa realizată metalică a lui Desire HD și ecranul luminos, cu culori extrem de vii. Chiar dacă din puntul de vedere al rezoluției Desire HD nu se ridică încâ la nivelul Retina display de pe iPhone trebuie să recunosc că cei 800 x 480 de pixeli sunt suficienți pentru a afișa fără probleme fonturi de dimensiuni mici.

Camera de 8 megapixeli este ajutată de două LED-uri, iar capabilitățile de înregistrare video au fost upgradate la 720p. Cu toate acestea nu pot zice că am fost impresionat de calitatea folografiilor realizare de HTC Desire HD în condițiile unei camere puternic luminate. HTC mai are de lucrat la ca capitolul acesta, poate soluția ar fi alierea cu un nume impunător din domeniu, precum Carl Zeiss.


HTC lansează cu fast Desire HD și Desire Z

HTC Desire Z

Dacă HTC Desire HD este un fel de HTC HD 2 cu Android, despre Desire Z putem spune că HTC chiar a reușit că producă un telefon diferit, care continuă linia de telefoane HTC cu tastatură QWERTY și ecran culisant, linie care s-a bucurat de modele de succes ca HTC Tytan, Touch Pro și Touch Pro 2.


HTC lansează cu fast Desire HD și Desire Z

HTC Desire Z este diferit prin felul în care ecranul culisează și rămâne aliniat cu tastatura QWERTY cu 4 rânduri. Dacă ne uităm bine la mecanismul de culisare putem vedea de unde s-a inspirat HTC, și anume de la modelele Nokia N97 și N97 Mini, care însă fixează ecranul la un unghi de înclinare de 15-20 de grade față de orizontală.

Deoarece sunt posesor de Nokia N97 Mini pot spune că sistemul HTC pare mai simplu de pus în mișcare, dar suficient de bine gândit încât telefonul să nu culiseze singur din greșeală.


HTC lansează cu fast Desire HD și Desire Z

Tastatura cu patru rânduri este excelentă, având două butoane ce pot fi programate de utilizator și fiind recunoscută în multe din aplicațiile livrate de HTC. Practic în clientul de email poți folosi R pentru Reply, F pentru Forward și A pentru Reply to All. Ar fi fost excelent dacă apăsarea lungă a unei taste ar produce caracterul secundar pe ecran, dar cred că se poate rezolva acest mic inconveninent printr-un update software.

Cât despre construcția lui HTC Desire Z, avem de-a face cu același corp metalic, care dă impresia de soliditate și în același timp aderență cu palma și degetele utilizatorului.


HTC lansează cu fast Desire HD și Desire Z

Ecranul de 3.7 inch al lui Desire Z este suficient de mare pentru a afișa fără probleme site-uri complexe, mai ales că area aceeași rezoluție de 800 x 480 pixeli cu a lui Desire HD (nu chiar HD720p).

Ca diferențe notabile la capitolul hardware între Desire HD și Z ar fi camera foto de 5 megapixeli în cazul sliderului QWERTY și procesorul la 800 MHz față de 1 GHz. În rest doar construcția te face să le recunoști unul față de celălalt.


HTC lansează cu fast Desire HD și Desire Z

Ca încheiere, menționez că HTC a reușit să semneze un parteneriat important cu Vodafone, cu care vor încerca să aducă ambele telefone și la noi în țară simultan cu lansarea pe plan internațional, lucrându-e acum la detalii precum prețul subvenționat și abonamentele disponibile. Probabil în curând vom afla și vești oficiale de la Vodafone România despre cele două telefoane, mai ales că lansare oficială este programată pentru Octombrie 2010.

De dorit cele două Desire-uri sigur vor fi, deoarece reprezintă în acest moment cele mai puternice telefoane cu Android de la HTC.


Sursa: Go4it.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor


Marire +

Micsorare -

Alte stiri

   Comentări
   
   
 
                     

 
 
 


 Publicitate
Cofetaria Mocca
Favorit XML
  Căutare rapidă
 
Arhivă:
 
 
 Web-mail Gratuit / Login

Numele:
Parola:

 
  Forum
 
  Galerie foto


Stranglehold

 
 Video Player

Spider Man 3

 
 Parteneri

 
 Poll

Ce procesor folositi?


 
  Intel
  AMD
  IBM
  VIA / Cyrix
  SUN
 

 
 Publicitate

Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii
Sirius Online

 
 Stiri Online

 
 Top 10  Jocuri

» Prince of Persia: Warrior Within
» Need For Speed Most Wanted
» Prince of Persia: the two thrones
» Serious Sam 2
» Call of Duty 2
» Ice Age 2
» The Matrix: Path of Neo
» Blood Rayne 2
» Fahrenheit
» F.E.A.R

 
   Top 10 Downloads

» Need For Speed Most Wanted
» Call Of Duty 2
» The Matrix: Path of Neo
» Luxor 2
» Zoo Tycoon 2: Endangered Species Demo
» Rome: Total War - Barbarian Invasion Demo
» Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum Demo
» Land Of The Dead: Road to Fiddler's Green Demo
» TrackMania Original Demo
» Grand Theft Auto: San Andreas
 
 Top 10 Jocuri flash

» Sonic
» Nightmare Vacation
» Bloody Rage
» Biliard
» Loveste-Fundu
» Luigis Revenge
» Sonic Boom Town
» Tazmania
» Indiana Jones
» Gold Strike

 
  Statistici

 
Copyright 2007 TOTALnet Media Group.